English Bar

În zilele Angliei Victoriene, orice domn care nu îşi dorea să se confrunte cu plictiseala călătoriei de după-amiază de la biroul său din City până în clubul din St James’s ar fi ales o plimbare până în Strand, la un Cigar Divan. Acesta nu este o piesa de mobilier, ci un amestec de tutungerie şi lounge, unde domnii s-ar aduna pentru a alege şi a fuma un trabuc de calitate. Ar fi petrecut astfel o oră – două extrem de plăcute înainte de a reveni acasa, la soţiile lor şi la familie, în confortul oferit de Kensington sau în splendoarea de pe Sloane Street.

Bun venit la primul English Bar din Brasov. Pentru domnii şi doamnele care ne vizitează, clienţi ai hotelului sau pur şi simplu trecători, avem o surpriză care să aducă puţină relaxare în viaţa agitată cu care ne-am obişnuit. Primul English Cigar Bar din Braşov este situat la parterul hotelului Coroana Brasovului.

Un spaţiu discret şi elegant, potrivit atât pentru o discuţie importantă de afaceri cât şi pentru relaxare după ziua de muncă. Vă aşteptăm oricând pe la noi nu numai pentru a vă caza în cele mai bune condiţii, dar şi pentru a petrece câteva minute de calitate împreună partenerii de afaceri sau cu prietenii, la un trabuc și un vinars.

Iar pentru seri răcoroase într-o companie selectă și într-un cadru boem, vă invităm pe terasa încălzită pentru fumători. O extensie English Bar, un spațiu exterior pentru confortul clienților noștri.

În fiecare joi seara avem câte o surpriză, începând cu ora 19:00. În plus, întrebaţi-ne de petrecerile speciale de weekend!

Tel. 0733 510 508

PARTENERI