Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 28, 2014

Vino la Braşov de Valentine’s Day!

Valentine's Day 2014 la Hotel Coroana Brasovului

Valentine’s Day 2014 la Hotel Coroana Brasovului

Este momentul să faci planurile pentru Valentine’s Day!

Anul acesta ziua îndrăgostiţilor este vineri şi ai posibilitatea să transformi această zi într-un weekend minunat pe care să-l petreci la poalele Tâmpei, în Braşov.

Nu sta pe gânduri! Hotel Coroana Braşovului*** îți înlesneşte o experiență romantică și relaxantă alături de persoana iubită. Îţi pregătim o cameră specială pentru ziua îndragostiţilor: lumânari, bomboane de ciocolată și şampanie la rece. Tot ce trebuie să faci este să specifici în mesajul de rezervare că doreşti o camera specială “Valentine’s Day”.

Hotel Coroana Braşovului*** a pregătit, şi în 2014, tarife promoţionale pentru Valentine’s Day:

Pentru 2 nopți cazare (în perioada 14.02-16.02.2014)- ai 50% REDUCERE la tariful pentru cea de-a doua noapte de cazare. Doar 78 Euro pentru un weekend perfect de iubire la Brașov!

În plus, zăpada din ultimele zile face să fie perfecte pârtiile din Poiana Braşov – special pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Urmăreşte imagini live cu starea pârtiilor: pârtia Lupului, pentru cei mai avansaţi sau pârtia Drumul Roşu, pentru începători.

Vă aşteptăm cu mare drag la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

Lăsaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Arrival date:

Departure date:

×

Arrival date:

Departure date:

×
SWITCH THE LANGUAGE
Cart