Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

mai 28, 2015

1 Iunie 2015 la Zoo Braşov

Zoo Braşov, 1 iunie 2015

Zoo Braşov, 1 iunie 2015

Vino de 1 iunie 2015 la Zoo Braşov să petreci Ziua Copilului!

De 1 iunie, Grădina Zoologică îşi deschide porţile pentru copii. De ziua lor, cei mici vor avea intrarea gratuită şi un program special conceput pentru ei de Asociaţia „Prietenii Grădinii Zoologice Braşov“ şi de conducerea instituţiei. În desfăşurarea activităţilor îşi aduc aportul şi voluntari ai Universității Transilvania.

Printre surprizele de Ziua Copilului de la Zoo Braşov se numără: face-painting, petrecere, ateliere creative şi jocurile copilăriei, organizate în zonele de agrement. Vor fi delimitate mai multe spaţii, în funcţie de opţiunile fiecărui copil. Se vor amenaja aleea desenelor, aleea activităţilor copilăriei şi aleea jocurilor copilăriei.

Pe aleea jocurilor copilăriei, micuții se vor putea distra practicând jocuri ale copilăriei, precum „șotron” sau „de-a v-ați ascunselea”, alături de voluntari. Pe aleea micilor meșteșugari, micuţii vor putea opta pentru ateliere de creaţie cu cuilling, hîrtie creponată, decupaje şi ansambluri. De asemenea, prichindeii care vor ajunge la Zoo, vor primi și baloane din partea organizatorilor.

Intrarea este gratuită pentru toţi copiii cu vârste sub 14 ani. Activitățile pregătite pentru Ziua Copilului 2015 la Zoo Braşov vor începe de la ora 11.00 și se vor încheia la ora 19.00.

Fii la curent cu noutăţile de la Zoo Braşov!

 

Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Privelişte de la Hotel Coroana Braşovului:
Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Cazare în Braşov

Vă aşteptăm cu mare drag de 1 Iunie 2015 la Braşov!

Hotel Coroana Brașovului***, situat în Piaţa Unirii este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la câteva minute plimbare de Strada Republicii şi Piaţa Sfatului şi 15 minute cu maşina de Zoo Braşov.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart