Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 12, 2016

8 zile de Vibrate Festival la Brasov

10 concerte, 4 expozitii, 5 ateliere, 2 masterclass-uri si doar cateva zile ramase pana atunci! Intre 19 si 26 iunie 2016 va avea loc cea de-a doua editie a Vibrate Festival la Brasov.

 

vibrate-festival-brasov-19-26-iunie-2016

Vibrate Festival propune publicului, timp de opt zile, reintalnirea cu muzica de camera interpretata de staruri ale muzicii clasice europene din Marea Britanie, Germania, Ucraina, Elvetia, Olanda, Spania, Italia si Romania.

Fidel crezului enuntat de la prima editie: ”Muzica clasica este accesibila oricui si se poate canta in multe alte spatii decat in cele obisnuite”,Vibrate Festival aduce muzica de camera in locuri neconventionale, promovand totodata patrimoniul arhitectural al Brasovului.

Publicul este invitat la concerte in locuri precum Sinagoga, Bastionul Tesatorilor, Centrul Multicultural al Universitatii Transilvania, situat în cladirea Rectoratului, o construncţie de secol XIX in stil neorenascentist cu picturi „sgraffito”, Colegiul National „Andrei Saguna”. Vibratia muzicii clasice se va face simtita si la Ceainaria Tipografia sau in noua sala Kruhnen Musik Halle a Clubului Rockstadt. Nu vor lipsi, insa, nici spatiile clasice precum Sala Patria, sala de concerte a Filarmonicii Brasov, fosta sala de cinematograf „Partizanul Rosu”.

Deschiderea Vibrate Festival va avea loc in data de 19 iunie la Aula Univesitatii Transilvania, iar intrarea este gratuita. Concertul de inchidere se va desfasura in Bastionul Tesatorilor duminica, 26 iunie.

Sambata, 25 iunie, la Biserica Neagra din Brasov, sunteti invitati la o seara speciala, aniversara – „Ave: Leontina Vaduva 30 de ani de muzica”, dedicat sopranei cu ocazia implinirii a 30 de ani de cariera internationala.

 

 

Programul complet al Festivalului il puteti consulta pe pagina oficiala a evenimentului, aici.

Biletele pot fi achizitionate de la Tipografia și Libraria St. O. Iosif.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in vara 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10 minute plimbare de Piata Sfatului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat, de muzica clasica si de arta, in diversele ei forme de expresie.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart