Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 20, 2019

Ada Milea revine la Brașov în aceeași formulă de 4+1

La cererea publicului, după un show Sold Out, Ada Milea revine pe 3 martie 2019 la Kruhnen Musik Halle, la Brașov, în aceeași formulă de 4+1, alături de Bobo Burlacianu, Anca Hanu și Cristi Rigman.

Cine este Ada Milea?

Omul-orchestră, sau după numele din buletin, Ada Milea, cântă din voce, cântă la chitară, compune, scrie și  joacă teatru.

A fost născută la Târgu Mureș, în 1975, dar a locuit la Bistrița până a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureș, secțiunea „Actorie”. A fost angajată la Teatrul Național din Târgu Mureș, a jucat și a cântat în regia lui Radu Afrim și a cântat muzica premiată a unor spectacole de teatru sub regia lui Th. Cristian Popescu.

Pentru o perioadă scurtă, Ada Milea a lucrat cu Cirque du Soleil (Canada). În plus, aceasta a lăsat coloane sonore în diferite teatre.

Pe lângă toate, actrița și cântăreața a realizat discuri precum Aberații sonore (cu Fundația Phoenix, în 1997), Republica Mioritică… și Absurdistan (cu Intercont Music în 1999/2003), No Mom’s Land (cu Green Records în 2002), Apolodor și Quijote (cu A&A Records în 2004 și 2005).

Pentru concertul din 3 martie 2019, care va începe de la ora 20:00, organizatorii pun la dispoziție 350 de bilete, toate cu loc la masă. De data aceasta, biletele nu se vor achiziționa în avans, ci vor fi cumpărate de la intrare. Astfel, locurile la concert se vor ocupa în ordinea sosirii. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Accesul minorilor se poate face doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult, și au bilet individual pentru concert.

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Va invitam sa participati la un spectacol sustinut de unul dintre cei mai talentati artisti romani, Ada Milea.

 

Evenimente in Brasov , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart