Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 18, 2015

Anim`est revine in 2015 la Brasov!

Festivalul International al Filmului de Animatie Anim`est revine la Brasov intre 25 si 28 iunie 2015!

animest_logo

Anim`est la Brasov in 2015

In cadrul candidaturii pentru Capitala Europeana a Culturii – 2021, Brasovul va gazdui pentru al doilea an consecutiv, Festivalul Anim`est si Minimest.

Cele doua locatii, Open Air Piata Sfatului si Centrul Cultural Reduta, va asteapta sa va bucurati, impreuna cu copiii, de cel mai mare eveniment cinematografic al filmului animat.

Open Air Piata Sfatului va gazdui cele mai bune productii animate ale ultimilor ani: „Jacques si mecanica inimii”, „Se-nalta vantul”, „The Boxtrolls’, „Shaun the Sheep”, muzica live, petreceri, dar si cele doua evenimente nocturne si bizare: „Creepy Animation Night” si „Trippy Animation Night”.

In cadrul programului Minimest, special dedicat copiilor, la Centrul Cultural Reduta va sosi animatia franceza cu papusi „Tigaia lui Anatole” si „SuperBot – sub lupa totul e mai mare„, motanul australian Will, elefantelul Ahco, care isi cauta mama si alte personaje haioase si interesante.

In plus, in 27 iunie de la ora 11, copiii vor invata sa creeze un scurt-metraj de animatie folosind plastilina, sub indrumarea lui Vasile Alboiu, artist grafic si vizual. Înscrierile sunt aşteptate la adresa workshop[at]estenest.ro, până marţi, 23 iunie.

Tarife acces Editia 2015:

Open Air Piaţa Sfatului – accesul este liber.

Centrul Cultural Reduta: bilet acces general la proiectii – 5 lei.

Programul complet il puteti accesa aici.

 

Cazare in Brasov

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Sf. Nicolae, a Pietei Sfatului si la o distanta de 5 minute cu masina de Centrul Cultural Reduta. Va invitam sa va bucurati de aer curat, de munte si de distractie animata cu Anim`est!

 

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart