Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 23, 2019

Artă vizuală contemporană și afterparty la AMURAL Hibernal

Cel mai frumos festival de artă contemporană revine în 2019 cu o primă ediție de iarnă – AMURAL Hibernal, pe 9 februarie 2019.

Zăpada de anul acesta parcă cere un afterski cu proiecții, efecte speciale, muzică electrizantă și Brașovul pe fundal. Artiștii contemporani v-au pregătit materiale vizuale noi, care o să vă încânte sufletele și o să vă pună mințile la încercare.

AMURAL Hibernal 2019Ediția de iarnă a festivalului AMURAL începe sus, la Belvedere. Pe drumul care duce în Poiana Brașov (lângă steag) vă va aștepta, între 20:00 și 22:00, un show live cu Șerb și Minus. Proiecțiile vor fi asigurate de Aural Eye. Pentru aceasă primă parte a festivalului, accesul este gratuit.

 

După ora 22:00, petrecerea se mută la Visssual, primul hub de arte și industrii creative de la Brașov. În locul unei hale părăsite, un grup de tineri au creat un spațiu creativ pentru comunitate prin reconversie industrială. Hub-ul, “loc pentru visare și realizare”, va deveni casa celui mai tare afterparty, care va ține până în zori. O să vă întâlniți aici cu Inhere, Brad și Cotė, care vă vor. Accesul se face pe bază de bilet, disponibil aici.

De ce AMURAL Hibernal este special?

 • Pentru că e un festival organizat outdoor, iarna;
 • Pentru priveliștea idilică asupra Brașovului;
 • Pentru că în loc de pereți goi, panouri sau clădiri, se folosește zăpada pentru proiecțiile vizule;
 • Pentru că afterparty-ul se va ține într-o fostă fabrică de pantofi convertită în loc de joacă și de creație.

După cele patru ediții de succes ale festivalului AMURAL din anii trecuți, ediția Hibernal se anunță la fel de intrigantă și surprinzătoare, cu promisiunea să poarte publicul prezent prin cele mai spectaculoase simțiri.

AMURAL Festival arta vizuala contemporana

Surse: https://www.facebook.com, http://amural.ro, http://www.sub25.ro, https://www.evensi.com

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Va invitam sa va puneti simturile la incercare la festivalul de arta contemporana AMURAL Hibernal.

 

Evenimente in Brasov , , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart