Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 20, 2014

Braşov Jazz & Blues Festival 2014

Braşov Jazz & Blues Festival 2014

Braşov Jazz & Blues Festival 2014

În perioada 4-6 decembrie la Teatrul Sică Alexandrescu va avea loc Braşov Jazz & Blues Festival 2014. Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi cu această ocazie nume importante de pe scena internaţională şi românească de jazz şi blues vor ajunge la Braşov. Pe parcursul celor trei zile melomanii se vor bucura de şapte concerte.

Sharrie Williams, cotată drept una dintre cei mai buni 15 interpreţi de blues din SUA, va concerta la Braşov sâmbătă, 6 decembrie.

Sharrie Williams a participat la toate festivalurile prestigioase de blues din Europa şi din Statele Unite ale Americii şi este supranumită prinţesa gospel-ului şi blues-rock-ului. Asta pentru că reuşeşte să îmbine în concerte aceste trei genuri muzicale. Atuurile ei cele mai mari sunt concertele live şi spectacolele pe care şi le pregăteşte temeinic, reuşind să furnizeze un act artistic de mare calitate.

În cadrul Braşov Jazz & Blues Festival 2014, revine în România, dar pentru prima oară la Braşov, trupa de tango electronic Narcotango din Argentina.

De asemenea, vor mai concerta scoţienii de la Hidden Orchestra, Elena Mândru, una dintre muzicienele cele mai apreciate pe scena de jazz din România şi din străinătate, Accord Vibes, Berti Barbera & Nicu Patoi, precum şi grupul de blues Blue Family din Serbia.

Bilete se pot achiziţiona de la: Librăria Șt. O. Iosif, casa de bilete a Teatrului Sică Alexandrescu şi on-line de pe www.biletebrasov.ro.

Aici găseşti programul complet Braşov Jazz & Blues Festival 2014 şi mai multe detalii despre artiştii care participă la festival.

Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Privelişte de la Hotel Coroana Braşovului:
Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

 

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și 15 minute Teatrul Sică Alexandrescu (teatrul Dramatic).

Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart