Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

august 29, 2018

Brașov Jazz & Blues Festival 2018

Brașov Jazz & Blues Festival 2018 adună fanii muzicii de calitate la poalele Tămpei în perioada 11 – 15 septembrie, la Centrul Cultural Reduta.

Brașovul este locul unde va avea loc cea de-a șasea ediție a festivalului care promite zece concerte, cu artiști din România, Marea Britanie, SUA, Canada, Germania, Olanda, Norvegia.

Evenimentul organizat de Asociația Culturală Fanzin debutează pe 11 septembrie, cu o conferință la care vor participa mai multe nume cunoscute din domeniu, și va continua cu Berti Barbera & Mariano Castro. În Prima seară, spectatorii se bucură de intrare liberă la festival, în limita locurilor disponibile.

Cea de-a doua seara, dedicată jazz-ului românesc, va începe cu seria de recitaluri susținute de muzicieni români. Pe scenă vor fi cei din „laboratorul de voci” de la Blue Noise, trioul HazzyBit de la Timișoara și proiectul pe care basistul Decebal Bădilă îl desfășoară cu pianistul Petrică Andrei și percuționistul Vlad Popescu. Prețul unui bilet pentru a doua seară va fi de 50 lei.

În a treia seară, seara de blues, vor urca pe scenă Tad Robinson & LK Band (SUA/Germania) și Julian Sas & Band (Olanda). Pentru această seară, prețul biletului ajunge la 75 lei.

Seara a patra va avea în prim plan tot muzica blues, și îi va aduce pe scenă pe Henrik Freischlader Band, invitați speciali din Germania și Rita Chiarelli Band, oaspeți din Canada. Biletele pentru această seară vor costa tot 75 lei.

Jazz & Blues Festival 2018 se va încheia sâmbătă, 15 septembrie, cu o seară dedicată iubitorilor de jazz. Poppy Ackroyd din Anglia și Helge Lien Trion (Norvegia) sunt artiștii care vor urca pe scenă în ultima seară a festivalului, prețul unui bilet pentru ultima seară de festival fiind de 50 lei.

Pasionații de jazz & blues sunt invitați să ia parte la scurte lecții interactive de muzică, la care „profesorii” sunt doi dintre invitații festivalului din acest an. Aceștia vor dezvălui câteva dintre secretele chitarei, clapelor sau ale instrumentelor de percuție. Workshop-urile vor avea loc la sala Arkadia a Centrului Cultural Reduta, iar participarea va fi gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cei interesați sunt încurajați să participe la ateliere cu instrumentele proprii.

La cea de-a șasea ediție a Brașov Jazz & Blues Festival, Asociația Culturală Fanzin va organiza și o expoziție de fotografie în holul Centrului Cultural Reduta. „Brașov pe portativ” prezintă o colecție de imagini realizate de fotografi din oraș la evenimente muzicale locale.

Din 2013 până în prezent nume importante ale jazz-ului și blues-ului au urcat pe scena de la Brașov în premieră și an de an festivalul a crescut reușind să își creeze un public pasionat și devotat.

Cei care vor mai multe detalii în legătură cu orarul de la scenă pot vizita site-ul oficial al festivalului, unde pot afla mai multe și despre restul activităților de care se pot bucura în cadrul Jazz & blues festival.

Biletele și abonamentele sunt puse la dispoziție pentru doritori aici sau la librăria Șt. O. Iosif, din Brașov.

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la numai 10 minute de plimbare pana la Centrul Cultural Reduta, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati impreuna cu noi de cele mai frumoase acorduri de jazz si blues, la Brasov.

 

 

 

 

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart