Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 21, 2019

Brașov Jazz & Blues Festival 2019

Ediția Brașov Jazz & Blues Festival 2019 va reuni, între 31 octombrie – 3 noiembrie, artiști din întreaga lume, care vor surprinde publicul cu cele mai frumoase acorduri de jazz.

Ultima zi de octombrie anunță începutul unuia dintre cele mai frumoase festivaluri muzicale: Brașov Jazz & Blues Festival. Orașul de la poalele Tâmpei va deveni casă pentru artiști din întreaga lume care se vor aduna ca să pună la un loc acorduri de chitară, trompetă și muzicuță și să creeze compoziții care vor atinge „coarda sensibilă” a publicului.

Anul acesta, festivalul va avea loc la Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu. Pe parcursul celor 4 zile de festival, vor urca pe scenă nume importante ale jazz-ului și blues-ului, artiști din România, Marea Britanie, SUA, Italia, Germania, Belgia și Luxemburg. Organizatorii se așteaptă ca anul acesta, numărul de participanți să fie cel puțin la fel de mare precum la ediția din 2018, atunci când brașoveni și nu numai s-au adunat să se bucure împreună de reprezentațiile speciale.

Program Jazz & Blues Festival

Concertele vor începe în fiecare zi de la ora 19:00. În total, vor fi susținute 8 reprezentații pe scena Teatrului Dramatic.

31 octombrie

19:00: Berti Babera & Nicu Patoi vor fi cei care vor deschide festivalul. Aceștia vor lansa în premieră, în fața participanților la festival, noul album „Blue Drops”, un album care reunește mai multe instrumente, stiluri și stări într-o singură lume. „Blue Drops” se anunță a fi o delectare pentru orice iubitor de specialități muzicale și o bucurie pentru oricine apreciază arta muzicală.

20:00: Scena va fi ocupată de EQUILATERAL, cu un spectacol în care toți cei implicați au valori comune, împărțind scena și repertoriul. Spectacolul va fi prezentat pentru prima dată publicului din Brașov.

1 noiembrie

19:00: Dorrey Lin Lyles & LK Band (SUA/GER) promit o experiență muzicală unică, sexy și intoxicantă, un amestec de stiluri muzicale care vor transmite energie pozitivă, vor pătrunde în suflete, vor distruge bariere și vor face din toți participanții și artiștii de la Brașov Jazz & Blues Festival o mare familie.

21:00: Bruce Katz Band (SUA) – unul dintre artiștii care a câștigat de-a lungul carierei 4 premii pentru cel mai bun pianist de blues din America.

2 noiembrie

19:00: Giles Robson & Band (UK) este unul dintre cei mai mari muzicuțiști ai lumii, cu un stil unic care reușește să vrăjească orice audiență.

21:00: Corky Laing’s MOUNTAIN (SUA) vor aduce la Brașov un sound caracteristic, puternic, de heavy blues rock, cu improvizații inedite de chitară.

3 noiembrie

19:00: Dock in Absolut (LUX/BEL) este un trio ce combină diferite stiluri de jazz progresiv, clasic și rock, și creează muzică variată, puternică, cu acorduri bogate.

21:00: Kekko Fornarelli Trio (IT) este unul dintre pianiștii cu școală de jazz care merge dincolo de gen și formă, fiind recunoscut pentru modul în care își descrie viață printr-un limbaj format din emoții și liniște tradusă prin limpezime și efecte sonore.

Bilete Jazz & Blues Festival Brașov

Biletele și abonamentele pentru festival sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului.

Prețul unui bilet pentru oricare dintre zilele festivalului este de 35 lei pe zi, iar prețul abonamentelor este de 120 lei.

Brasov Jazz and Blues Festival 2019

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la numai 10 minute de plimbare pana la Centrul Cultural Reduta, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati impreuna cu noi de cele mai frumoase acorduri de jazz si blues, la Brasov.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart