Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 5, 2013

BRAŞOV JAZZ & BLUES FESTIVAL

Brasov-Jazz-Festival-decembrie-2013

Brasov Jazz & Blues Festival

Trei seri cu concerte de jazz & blues la Sala Patria din Braşov. Braşov Jazz & Blues Festival face parte din calendarul evenimentelor Braşov – Oraş din Poveste decembrie 2013.

Braşov Jazz & Blues Festival vă invită în acest weekend (6 – 8 decembrie 2013) la Braşov să vă bucuraţi de trei seri magice de  jazz & blues. Un eveniment de excepţie care aduce în România artişti de renume: TANGHETTO (Argentina) şi JAN AKKERMAN (Olanda).

Sâmbătă, 7 decembrie, pionierii tangoului electronic vin din Buenos Aires. Cu o activitate de peste 10 ani, 4 albume de studio şi concerte în toate ţările lumii, Tanghetto ajunge în premieră în România la Braşov Jazz & Blues Festival. Toate albumele lor au fost nominalizate la premiile Latin Grammy, iar în anul 2008 au câştigat acest premiu cu albumul “El Miedo o La Libertad”.

În deschiderea concertului Tanghetto, Accord Vibes vă întâmpină cu un nou album “Just Musette” şi o interpretare de excepţie a muzicii lui Richard Galliano.

Duminică, JAN AKKERMAN, legendarul chitarist olandez ajunge în premieră la Braşov. Remarcându-se prin stilul său eclectic şi experimental, dar şi prin talentul său pentru improvizaţie, JAN AKKERMAN a colaborat cu numeroşi artişti de prestigiu pe parcursul carierei sale, printre care se numără BB King, Ice T, Cozy Powell sau Clau Ogerman. Cu un palmares redutabil, fiind unul dintre cei mai renumiţi chitarişti de jazz din Europa, AKKERMAN  promite un spectacol memorabil pentru public, la Braşov.

În deschiderea concertului JAN AKKERMAN vor cânta cei de la Fusion Core:  trupa de Nu-Jazz, care combină diferite stiluri muzicale, de la jazz și funk la rock progresiv.

Programul Braşov Jazz & Blues Festival:

 • Vineri, 6 decembrie – Seara de Blues

Siggi Fassl & Erich Trauner (Austria)
Blue Family (Serbia)

 • Sâmbătă, 7 decembrie – Seara de Latin Jazz

ora 20,00 – Accord Vibes (Alexandru Anastasiu vibrafon, Fernando Mihalache-acordeon, Michael Acker-contrabas)
ora 21,30 – Tanghetto (Argentina) – în premieră în România

 • Duminică, 8 decembrie  – Seara de Jazz

ora 20,00 – FUSION CORE (Romania)
ora 21,00 – JAN AKKERMAN (Olanda) – în premieră în România

http://youtu.be/4y-A84KrYZM

Vă aşteptăm cu drag la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în Centrul Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii şi la 20 minute de Sala Patria.

Evenimente in Brasov , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart