Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

noiembrie 21, 2019

Brașov, oraș de poveste – Peste 700.000 de luminițe vor împodobi orașul de Crăciun

Luminițele de sărbători care vor împodobi Brașovul în 2019 se vor aprinde pe 1 decembrie, atunci când centrul orașului își va lua hainele de sărbătoare.

Sărbătorile de iarnă se apropie iar pregătirile sunt în toi. Mii de luminițe vor fi aprinse în prima zi a lunii decembrie, împodobind centrul istoric al orașului. Piața Sfatului, Strada Republicii, Piața Unirii, Piațeta Sfântul Ioan și Parcul Central Nicolae Titulescu sunt zonele din centrul orașului care vor primi straie de sărbătoare. Tema de anul acesta a decorațiunilor va fi „Dans de vifor”, care va aduce aminte de Crăciunul de altă dată.

Decorul va urmări linii dinamice care vor imita cu îndrăzneală dansul viscolului. Cei care vor trece pe Strada Republicii vor traversa 30 de porți, având deasupra capului ghirlande luminoase ce vor imita căderea fulgilor de zăpadă. Poate cel mai important element care va marca startul sărbătorilor de iarnă, bradul de Crăciun din Piața Sfatului, va fi împodobit cu 100 de ornamente ce vor simboliza dansul fulgilor de zăpadă. În jurul lui se vor aduna colindători și turiști care se vor bucura împreună de atmosfera de sărbătoare.

Ca în fiecare an, zeci de căsuțe vor fi amenajate în Piața Sfatului iar comercianții vor pregăti plăcinte calde, ceai, vin fiert și alte bunătăți și cadouri inspirate de Crăciun pentru cei care vor trece prin centrul Brașovului.

Un singur lucru mai lipsește pentru ca atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie completă: zăpada, care sperăm să se aștearnă până la sosirea lui Moș Crăciun.

dans_de_vifor_20191106092802

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Vă invităm sa intrati alaturi de noi in atmosfera de poveste a sarbatorilor de iarna.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart