Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 2, 2014

Braşov, oraş din poveste

Braşov, Oraş din poveste

Braşov, Oraş din poveste
Sursa: Primăria Braşov

Conform tradiţiei, bine cunoscute atât de braşoveni cât şi de turişti, pe 6 decembrie Braşovul devine „Oraş din poveste„.

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, începând cu ora 17.00, se vor aprinde luminile de sărbători şi de deschide Târgul de Crăciun, din Piaţa Sfatului şi Michael Weiss.

Seara de 6 decembrie este una magică pentru Braşov. Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca colindătorii de la grupul vocal Anatoly, iar după aprinderea luminilor de Crăciun, Andra v-a susţine un concert.

Culorile Crăciunului din acest an de la Braşov sunt albul cald şi argintiul, astfel că toate ornamentele folosite la împodobirea oraşului vor avea această culoare.

Bradul de Crăciun, din centrul vechi al Braşovului are 25 m înălţime, vârsta de 140 de ani, provine din zona Timişul de Sus şi va fi împodobit cu aproximativ 1 km de şiruri şi conuri luminoase, care vor îmbrăca tulpina şi ramurile, iar la exterior vor fi montate 900 de metri de şiruri verticale cu 18.000 de becuri şi flashuri. Pe vârful crengilor va fi montată o spirală de 1.200 de metri de ţurţuri cu leduri, cu aproximativ 70.000 de luminiţe, precum şi şiruri de globuri roşii şi argintii şi beteală argintie. În vârf va fi aşezată o stea luminoasă de 1,5 metri.  În faţa Bradului va fi un urs gigantic din leduri şi un ren luminos.

Braşov, oraş din poveste

Copii se vor putea bucura şi de caruselul care va fi montat în Piaţa Sfatului, iar lângă brad, ca în fiecare an, va fi montată căsuţa cu Naşterea Domnului.

În fiecare week-end, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca colindătorii, care vor încânta braşovenii şi turiştii cu colinde.

În perioada  21-23 decembrie, începând cu ora 18.00, Teatrul Arlechino, în parteneriat cu Teatrul Excelsior Bucureşti, va susţine spectacolul Naşterea Ta, Doamne IIsuse! pe scena din Piaţa Sfatului.

În perioada 10-11 decembrie, în Piaţa Sfatului va veni, cu tirul cu luminiţe, Moş Crăciun de la Coca-Cola, pentru a împărţi cadouri copiilor.

Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Privelişte de la Hotel Coroana Braşovului:
Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

 

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și Strada Republicii.

Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart