Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

august 7, 2014

Caravana Filmelor NexT

Caravana Filmelor Next Brașov

Caravana Filmelor NexT Brașov
foto: Primaria Brașov

Pe 8 și 9 august Caravana Filmelor NexT sosește în Brașov pentru două seri de picnic și cinema sub clar de lună.

După opt ediții ale Festivalului Internațional de Film NexT desfășurate în București, Caravana Filmelor NexT pleacă la drum prin ţară, de pe 8 până pe 23 august, în parcuri, pe pajişti, în grădini sau pieţe centrale în opt oraşe din ţară. Prima oprire este în acest weekend la Brașov, continuând cu Alba Iulia, Oradea, Deva, Târgu Mureș, Piatra Neamţ, Iaşi și Galaţi. Pe 24 august, Caravana Filmelor NexT se întoarce acasă, în Bucureşti, cu o proiecţie specială în Parcul Herăstrău, la Roaba de cultură.

Misiunea Festivalului Internaţional de Film NexT este să descopere şi să promoveze în plan local, naţional şi internaţional cineaşti aflaţi la începutul carierei lor.

În cadrul evenimentului Caravana Filmelor NexT filmele sunt grupate în patru programe speciale: NexT Disco Night – un program de musical-uri și povești de dragoste, NexT Comedy Night include comedii, Oscars Night – un program de scurtmetraje nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2014, și NexT Romanian Shorts – care prezintă cinci scurtmetraje românești.

Picnic și cinema sub clar de lună la Brașov

Vă așteptăm vineri pe Aleea de sub Tâmpa din Brașov pentru 2 seri de filme sub clar de lună. Ecranul va fi montat pe zidul vechi al cetății iar gradenele pot fi improvizate chiar de către spectatori. Va fi un picnic cinematic cu 2 ore de filme în fiecare seară.

Vezi aici programul complet pentru Caravana Filmelor Next de la Brașov, 8 și 9 august 2014!

Vineri, 8 august, începând cu ora 21.30, se râde zgomotos pe Aleea de sub Tâmpa la NexT Comedy Night: Cel mai ghinionist bărbat de pe faţa pământului e părăsit de iubită (Radu + Ana), iar un altul vrea să-şi surprindă iubita de ziua ei, dar lucrurile nu merg după cum era plănuit (Ursul). Despre ghinioane, drame sentimentale şi multe întâmplări neaşteptate povestite cu haz de necaz şi un strop de umor negru în cele zece comedii spumoase de la NexT Comedy Night.

Iar sâmbătă se așterne covorul roșu pentru Oscars Night: În Nu eram eu acela, o asistentă socială luată ostatică în Sierra Leone încearcă să salveze un soldat care a luat parte la atrocităţi, un psihiatru consultă un deţinut care se crede Dumnezeu în comedia cu umor absurd  Problema Voorman, iar în Helium, un băieţel care suferă de o boală incurabilă îşi construieşte, cu ajutorul unui îngrijitor din spital, o imagine fantastică a lumii de dincolo. Cinci poveşti îndrăzneţe în cele cinci scurtmetraje de ficţiune.

Intrarea la filme va fi liberă.

Hotel Coroana Brașovului

Hotel Coroana Brașovului

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Aleea de sub TâmpaPiaţa Sfatului și strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart