Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 29, 2019

Caravana Metropolis revine la Brașov pentru o nouă ediție

Cinematograful mobil Caravana Metropolis călătorește la Brașov, în Piața Sfatului, pentru a aduce pe un ecran gonflabil unele dintre cele mai bune filme europene, între 30 iulie și 4 august 2019.

În cadrul cinematografului în aer liber Caravana Metropolis, iubitorii de film vor putea viziona unele dintre cele mai frumoase și mai apreciate filme, culese din întreaga Europă.

Caravana-Metropolis Brasov 2019

Selecția include șase producții care vor fi proiectate în șase zile. În fiecare dintre cele șase zile va rula câte un lungmetraj, care poate fi vizionat gratuit de către orice curios. Difuzarea filmelor va începe la ora 21:30, conform programului:

Deschiderea evenimentului va fi marcată printr-un spectacol de percuție oferit de Bălașa Percussion.

VISAGES VILLAGES/ CHIPURI, LOCURI – 30 iulie

Regia: Agnes Varda

Detalii: Franța, documentar, 89 minute, AG

Premii: Nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun documentar

Sinopsis: Agnès Varda, una dintre cele mai importante figuri ale Noului Val francez, și fotograful și muralistul JR sunt coregizorii documentarului – road movie „Chipuri, locuri / Faces Places”. Cu toate că aparțin unor generații diferite, Varda (89 de ani) și JR (35 de ani) sunt suflete pereche, împărtășind pasiunea pentru imagini și maniera în care sunt create, prezentate și transmise mai departe.

COLD WAR/ RĂZBOIUL RECE – 31 iulie

Regia: Pawel Pawlikowski

Premii: Premiul pentru Cel mai bun regizor la Cannes, nominalizat la 3 premii Oscar și 4 premii BAFTA, 5 premii și o nominalizare la EFA

Detalii: Polonia, Franța, dramă romantică, 88 minute, AP 12

Sinopsis: În timpul Războiului Rece, undeva între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-Al Doilea Război Mondial, și Parisul boem al anilor ’50, un muzician înnebunit după libertate și o tânără cântăreață pătimașă trăiesc o iubire imposibilă, într-o perioadă istorică imposibilă.

CAISĂ – 1 august

Regia: Alexandru Mavrodineanu

Detalii: România, documentar, 84 minute, AG

Sinopsis: Într-o sală de antrenament de la marginea Bucureștiului, un antrenor de box (Dumitru Dobre) aflat la sfârșitul carierei lucrează pentru a transforma un grup de copii din medii defavorizate în următorii campioni de juniori. Deziluzionat, dar perseverent, antrenorul Dobre își pune speranțele într-un puști talentat de 13 ani, poreclit Caisă (Cristian Palcuie). Poveste emblematică pentru lumea în care trăim, CAISĂ vorbește despre perseverență și despre supraviețuirea celui mai puternic într-un mediu incapabil să te sprijine cu adevărat.

TODOS LO SABEN/ TOATĂ LUMEA ȘTIE – 2 august

Regia: Asghar Farhadi

Premii: În competiție la Cannes 2018

Detalii: Spania, Franța, dramă, 132 minute, AP 12

Sinopsis: „Toată lumea știe” îi are în rolurile principale pe Penélope Cruz (Laura), Javier Bardem (Paco) și Ricardo Darín (Alejandro) și spune povestea Laurei, care călătorește împreună cu copiii săi din Buenos Aires către satul natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia.

THE FAVOURITE/ FAVORITA – 3 august

Regia: Yorgos Lanthimos

Detalii: Irlanda, UK, istoric, 119 minute, AP 12

Premii: un premiu și 8 nominalizări la Oscar, 3 nominalizări la Globurile de Aur

Sinopsis: Începutul secolului al XVIII-lea. Anglia este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne (Olivia Colman) ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah (Rachel Weisz), guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei. Atunci când Abigail (Emma Stone) sosește la palat în postura de servitoare, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei.

LA CH’TITE FAMILLE/ FAMILIA MEA NEBUNĂ – 4 august

Regia: Dany Boon

Detalii: Franța, comedie, 107 minute, AG

Sinopsis: Valentin D. şi Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecți şi designeri, se pregătesc pentru deschiderea unei expoziții personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Valentin ține ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux; este vorba despre originile sale modeste, provinciale.

Surse: facebook.com, cinemainaerliber.ro

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locul potrivit de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii fata in fata cu Biserica Sf Nicolae. Vizionați filme europene apreciate in cadrul unui cinematograf in aer liber, la Caravana Metropolis!

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart