Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 21, 2017

Caravana Metropolis revine la Brașov

Pentru al șaselea an consecutiv, Caravana Metropolis, cel mai mare cinematograf in aer liber din România, va poposi în Piața Sfatului din Brașov în perioada 4 – 9 iulie 2017, pentru a prezenta cele mai bune proiecții ale ultimilor ani.

Caravana-Metropolis Brasov 2017

Caravana Metropolis – Cinema în aer liber este cel mai mare cinematograf in aer liber din România, cu peste 300 000 de spectatori în cele cinci ediții anterioare. Utilizând un echipament performant, special conceput pentru proiecții outdoor, evenimentul își propune să prezinte publicului cele mai bune filme din ultimii ani și să reînvie spiritul grădinilor de vară din trecut. Începând cu 2012, Caravana Metropolis a proiectat în 12 oraşe din ţară: Brașov, Arad, Constanţa, Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu, Craiova. Târgu-Mureş, Hunedoara și Piatra Neamţ.

Programul festivalului include unele dintre cele mai bune filme ale anului, care au înregistrat succes atât din partea criticilor, cât și din partea publicului. Acestea vor putea fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.

În fiecare seară, de marți până duminică, vor putea fi urmărite șase filme noi premiate la Cannes, Globurile de Aur, nominalizate sau laureate ale premiului Oscar. Proiecțiile vor începe de la 21:30, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Iată programul proiecțiilor din această ediție:

 

Doar sfârșitul lumii

04 iulie 2017
21:30 – 23:30
Piața Sfatului
Brașov

Regia : Xavier Dolan
Cu : Marion Cotillard, Vincent Cassel, Léa Seydoux
Recomandare de vârstă : N15

După 12 ani de absență, Louis, un tânăr scriitor, se întoarce acasă pentru a-și anunța apropiații despre iminența morții sale. Are loc o reuniune familială tensionată, la care orice tentativă de empatie este sabotată de incapacitatea oamenilor de a asculta și de a iubi.
Filmul este inspirat din piesa omonimă a lui Jean-Luc Lagrace.

Un bărbat numit Ove

05 iulie 2017
21:30 – 23:30
Piața Sfatului
Brașov

Regie: Hannes Holm
Cu: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Ida Engvoll, Tobias Almborg
Recomandare de vârstă : AG

Ove, un bărbat de 59 de ani, este țâfnosul cartierului, care cu mai mulți ani în urmă a fost demis din funcția de președinte al asociației de locatari, dar el continuă să vegheze cartierul cu o mână de fier. Atunci când gravida Parvaneh și familia ei se mută în casa de vis-a-vis și accidental dărâmă cutia poștală a lui Ove, incepe o prietenie neașteptată. O comedie-drama despre prietenie, iubire și importanța de a te inconjura de lucruri adecvate.

The salesman

06 iulie 2017
21:30 – 23:30
Piața Sfatului
Brașov

Regia : Asghar Farhadi
Cu : Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti

Forțați să își schimbe locuința din cauza construcțiilor care au loc în clădirea învecinată, Emad și Rana se mută într-un apartament în centrul Teheranului. Un incident care are legătură cu fostul chiriaş va schimba dramatic viața tânărului cuplu.

Toni Erdmann

07 iulie 2017
21:30 – 23:30
Piața Sfatului
Brașov

Regia : Maren Ade
Cu : Peter Simonischek, Sandra Hüller
Recomandare de vârstă : N15

Filmul ni-l prezintă pe Peter Simonischek în rolul unui tată care vine după fiica lui (Sandra Huller) la București pentru a o învăța simțul umorului.

Moonlight

08 iulie 2017
21:30 – 23:30
Piața Sfatului
Brașov

Regia : Barry Jenkins
Cu : Shariff Earp, Naomie Harris, Mahershala Ali, Janelle Monáe, Alex R. Hibbert
Recomandare de vârstă : N15

Moonlight urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane și descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieții contemporane afro-americane și o intensă meditație personală și poetică asupra identității, familiei, prieteniei și dragostei.

Viața mea de dovlecel

09 iulie 2017
21:30 – 23:30
Piața Sfatului
Brașov

Regia: Claude Barras
Cu: Sixtine Murat, Paulin Jaccoud, Michel Vuillermoz, Gaspard Schlatter
Recomandare de vârstă : AG

După dispariția mamei lui, Dovlecel se împrietenește cu Raymond, ofițerul de poliție care îl va însoți către noua lui viața la casa de copii. Eroului nostru îi va fi greu la început să își găsească locul în acest mediu nou și, adesea, ostil. Dar cu ajutorul lui Raymond și a noilor prieteni, Dovlecel va învăța să aibă încredere în ceilalți și chiar va realiza ce înseamnă dragostea.

 

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in vara 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10 minute plimbare de Piata Sfatului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de filme premiate in aer liber.

Evenimente in Brasov ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart