Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 7, 2018

Carla’s Dreams concertează în februarie la Brașov

Vineri, 09 februarie 2018, trupa Carla’s Dreams revine la Brașov într-un concert plin de energie. Fanii vor avea ocazia să se bucure de o mulțime de piese cunoscute, dar și de compoziții mai noi.

Au intrat „sub pielea ta” încă de la „P.O.H.U.I.” cu un stil unic, un sound aparte, reprezentând revelația muzicii românești din ultimii ani. Ei sunt Carla’s Dreams, iar pe 9 februarie se întorc la Brașov, în Kruhnen Musik Halle.

 

Invitați în cadrul evenimentului sunt Rockabella, un grup bucureștean de indie rock lansat în 2014, a cărui EP de debut a fost lansat în 2015, iar în 2017 au revenit cu o nouă piesa intitulată „Încă un pas”. Mai multe despre ei puteți afla pe pagina trupei: Rockabella Music.

 

Despre Carla’s Dreams

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă în ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré.

În aparițiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. Carla’s Dreams combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock și pop. Trupa se evidențiază prin folosirea unui argou personalizat, dar și prin piesele care evocă realități din viața cotidiană. Proiectul este un fenomen în social media și se bucură de popularitate în industria muzicală din țara de origine și din România.

Carla’s Dreams sunt artiștii în continuă ascensiune, care își bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015, 2016 si 2017, single-urile lor s-au transformat În hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi: „Până la sânge”, „Dragostea din plic”, „Inima”, „Antiexemplu”, „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele” sau „Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției 2017 al Media Music Awards, cu 8 premii câștigate la cele mai importante categorii: „best group”, „best song”, „best video”.

Colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana, Antonia – cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa „Sub pielea mea”, pe locul 11 pe Shazam în lume – muzica celor de la Carla’s Dreams cucerește și alte țări: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria. Solistul de la Carla’s Dreams este, de asemenea, jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

Concertul Carla’s Dreams va avea loc la Kruhnen Musik Halle din Brașov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P), cel mai nou spațiu cultural al orașului, dedicat evenimentelor live, culturii și petrecerilor.

( Surse: Wikipedia, Facebook Event page )

Bilete

Biletele sunt în vânzare în rețeaua iabilet.ro, la următoarele prețuri:

70 de lei – primele 200 de bilete
80 de lei – urmatoarele 200 de bilete
90 de lei – ultimele 300 de bilete

Pentru detalii suplimentare, vizitați pagina evenimentului aici.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechiCazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre, la 15 minute plimbare de Kruhnen Musik Halle. Va invitam să cantati impreuna cu Carla’s Dreams!

Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart