Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 18, 2018

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Carte și Muzică Libris, la Brașov

Asociația „Libris Cultural” Brașov vă așteaptă și în acest an cu o bogată paletă de evenimente și manifestații culturale la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Carte și Muzică Libris, ce se va desfășura în perioada 12 – 15 iulie 2018 în Piața Sfatului din Brașov.

 

Festivalul se adresează brașovenilor și turiștilor prezenți în Piața Sfatului din Brașov, una dintre cele mai vizitate zone ale orașului, mai ales în sezonul estival si pol de atracție al centrului vechi.

Ajuns deja la a saptea ediție, Festivalul de Carte și Muzică – Libris a adus împreună din ce în ce mai mulți participanți și evenimente muzicale remarcabile. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii, relevat în nenumăratele lansări de carte, recitaluri de muzică și poezie și spectacole de seară oferite cititorilor și iubitorilor de muzică.

 

 

Festivalul debuteaza joi, 12 iulie 2018 la ora prânzului cu deschiderea oficială moderată de scriitorul Doru Munteanu și continuă cu lansari de carte și reviste, sesiuni de autografe și un vernisaj de expoziție fotografică istorică.

Cel mai popular eveniment de vineri, 13 iulie 2018 este concertul folk cu Silvian Stancel,Ducu Bertzi  și Magda Puskas începând cu ora 18:00.

Sămbată, 14 iulie vă invităm la concertul Vama Veche începând cu ora 21:00. Va puteți confirma participarea aici.

Duminică, 15 iulie, festivalul se încheie cu Spectacolul Folcloric Extraordinar dedicat Centenarului Marii Uniri „Să cinstim glia străbună”.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe pagina organizatorului, aici.

Festivalul a devenit una dintre cele mai populare manifestări cultural-artistice ale orașului, fiind mereu prezenți zeci de mii de vizitatori însetați de cultură și muzică bună.

Libris Cultural a devenit pentru brașoveni și participanți, un călăuzitor și un tovaraș de drum, pe calea căutărilor și descoperirilor inspirate, în calătoria culturii.

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la distanta de 15 minute distanta de Aula Universitatii Transilvania, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat, lansari de carte, muzică si alte evenimente ale „Verii culturale” brasovene.

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart