Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 6, 2018

Cea de-a XV-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică – Libris, la Brașov

Asociația „Libris Cultural” Brașov vă așteaptă și în acest an cu o bogată paletă de evenimente și manifestații culturale la cea de-a XV-a ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică Libris, ce se va desfășura în perioada 22 – 25 martie 2018 la Aula Universității Transilvania din Brașov.

 

Primavara culturală, vestită la Brașov de Târgul Internațional de Carte și Muzică Libris, va aduce în atenția vizitatorilor cele mai noi apariții din domeniul editorial, muzical și va oferi întâlniri memorabile cu scriitori și artiști din toate generațiile.

 

Târgul internațional de carte și muzică Libris Brasov 2018

 

De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris a adus laolaltă tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii, relevat în nenumăratele lansări de carte, recitaluri de muzică și poezie și spectacole de seară oferite cititorilor și iubitorilor de muzică.

Organizat la Aula Universității Transilvania din Brașov (Strada Iuliu Maniu nr. 41A), Târgul de la Brașov anunță și în 2018 o agendă bogată în evenimente, unde își fac loc deopotrivă tradiția , contemporaneitatea și multiculturalitatea.

Pasionații de cultură care vor vizita Aula Universității Transilvania din Brașov în perioada 22 – 25 martie 2018 vor participa la scrierea unei noi pagini din istoria longevivă a Târgului Internațional de Carte și Muzică – Libris,
eveniment ce reprezintă un prilej de celebrare a diversității culturale, o expresie a încrederii în scriitorii și cititorii de azi și de mâine, în puterea modelatoare identitară a cărții și a muzicii.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe pagina organizatorului, aici.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la distanta de 15 minute distanta de Aula Universitatii Transilvania, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat, lansari de carte, muzică si alte evenimente ale „Primaverii culturale” brasovene.

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart