Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

mai 11, 2017

Cele mai iubite spectacole de comedie se joacă la Brașov, la „Săptămâna Comediei”

În perioada 14 – 21 mai 2017, Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov vă invită la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național de Teatru “Săptămâna comediei”, care vine cu 8 piese de teatru, dintre care 7 în premieră.

Saptamana Comediei Brasov 2017 PROGRAM

Vor fi 8 zile de spectacole, 8 piese de teatru, peste 100 de actori, reprezentații în aer liber și spectacole pentru copii, de la cele mai importante teatre din ţară: Teatrul Național București, Teatrul Odeon, Teatrul Metropolis, Teatrul Mic București, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul Sică Alexandrescu Brașov.

În ediţia din acest an, veți avea ocazia să-i vedeți pe cei mai îndrăgiţi actori români: Pavel Bartoş, Alexandru Papadopol, Dorina Lazăr, Adela Mărculescu, Ileana Stana Ionescu, Rodica Popescu Bitănescu, Claudiu Bleonţ, Marian Râlea, Magda Catone şi alţii, interpretând comediile preferate ale publicului din întreaga țară.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc duminică, 14 mai cu o avanpremieră națională a Teatrului Sică Alexandrescu, ”Prins în plasă”, de Ray Cooney, în regia lui Cristian Ioan.

 

Vedeți aici programul complet al pieselor de teatru propuse pentru Festivalul Național de Teatru – Săptămâna Comediei, Braşov 2017!

 

Biletele au fost puse în vânzare online, pe site-ul www.biletebrasov.ro și, începând cu 25 aprilie 2017, și la casieria Teatrului Sică Alexandrescu.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 15 minute plimbare de Teatrul Sica Alexandrescu şi 10 minute de Piaţa Sfatului şi strada Republicii. Va invitam sa va bucurati de Saptamana Comediei, un eveniment ce sărbătorește cultura, lumea teatrului si bucuria prin artă.

Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart