Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

august 12, 2019

Cerbul de Aur revine în 2019 la Brașov, pentru cea de-a XIX-a ediție

Cu o tradiție de 51 de ani, Festivalul Internațional Cerbul de Aur a devenit cel mai longeviv festival de muzică organizat în România, iar anul acesta va avea loc la finalul lunii august, între 22-25, în Brașov.

Ediția cu numărul XIX a Festivalului va aduce pe scenă mari artiști ai muzicii din România și din străinătate. Ca și în cazul edițiilor trecute, evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate la TV de către Televiziunea Română.
Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere și evenimente adiacente. Evenimentul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Printre artiștii invitați să cânte pe scena din Piața Sfatului se numără Ștefan Bănică Jr., Irina Rimes, Emeli Sande – una dintre cele mai bune voci ale Marii Britanii din ultimii 10 an și Ronan Keating – starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al celebrei trupe Boyzone.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Laureaţii celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Cerbul de Aur 2019 vor fi desemnaţi de către un juriu internaţional, compus din: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo și Erminio Sinni.

Cerbul de aur Brasov 2019

Evenimentul urmează să fie prezentat de către Eda Marcus – o îndrăgită prezentatoare de televiziune care va părăsi temporar pupitrul Știrilor sportive TVR pentru a trăi emoțiile Cerbului și Elvin Dandel – actor, muzician şi prezentator de origine germană.

Biletele și abonamentele pentru ediția din anul acesta a Festivalului Internațional Cerbul de Aur sunt disponibile pe eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. Pot fi alese mai multe tipuri de bilete, în funcție de preferințele participanților, după cum urmează:

Abonamente la Cerbul de Aur 2019

 • Club Cerbul de Aur –  550,00 RON
 • VIP – 450,00 RON
 • Categoria 1 – 360,00 RON
 • Categoria 2 – 260,00 RON
 • Categoria 3 – 199,00 RON

Bilete pentru o zi la Cerbul de Aur 2019

 • Club Cerbul de Aur – 275,00 RON
 • VIP – 215,00 RON
 • Categoria 1  – 175,00 RON
 • Categoria 2 – 125,00 RON
 • Categoria 3 – 70,00 RON

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locul potrivit de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii fata in fata cu Biserica Sf Nicolae. Va invitam sa participati la Cerbul de Aur, unul dintre cele mai iubite si mai longevive festivaluri de muzica din Romania.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart