Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 13, 2016

Christmas Jazz – Concert Extraordinar Emy Dragoi & Grand Orchestra

Celebrul acordeonist, dirijor și compozitor Emy Dragoi vă invită sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la orele 19:00, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, la un concert festiv de Crăciun alături de Grand Orchestra. Invitata specială a serii va fi actrița Teatrului Național București, Medeea Marinescu.

Festivalul Christmas Jazz ‎Christmas Jazz - la Brașov

Festivalul Christmas Jazz ‎Christmas Jazz – la Brașov

După ce în iunie 2016 a adus la Brașov „Caravana Jazz Manouche – Omagiu Django REINHARDT & Stephane GRAPPELLI”, artistul Emy Dragoi revine să încânte publicul cu acorduri de sărbătoare, în cadrul concertul extraordinar „Christmas Jazz”.

Muzica, poezia și teatrul  vor face ca atmosfera Crăciunului să vibreze pe scenă și în sufletele spectatorilor. Spectacolul va include piese clasice de iarnă, interpretate în stilul muzicii de jazz dar și valsuri vieneze într-un decor de basm.

Sunteți invitați la un spectacol plin de emoție și de bucurie, în care puteți asculta cântece de iarnă binecunoscute în interpretarea unor muzicieni de excepție. Veți asculta șlagăre internaționale ca „White Christmas” sau „Santa Claus is Coming to Town”, dar și o suită de colinde  românești, melodii ce vor fi însoțite de vocile angelice ale membrilor corului Operei Romane.

Emy DRĂGOI, 35 de ani, este născut la Slănic, în judeţul Prahova . Din copilărie, tatăl său Bică Drăgoi i-a aşezat pe genunchi un acordeon şi l-a învăţat lucruri fundamentale despre folclorul românesc.  A urmat Școala de muzică din Ploieşti, unde a deprins un învăţământ ştiinţific şi începe să participe la turnee realizate în ţară de către diverse orchestre. La 20 de ani, se stabileşte la Paris şi studiază pianul la Academia „Bill Evans”. La ora actuală, este implicat în numeroase proiecte, interculturale, între România şi Franţa, cea dintâi fiind ţara sa natală iar cealaltă – ţara care l-a adoptat artistic. El a fondat la Bucureşti Centrul Cultural European de Muzică şi Artă „Emy Drăgoï”.În acest cadru, el organizază festivaluri, concerte, dar şi cursuri de muzică, unele dintre ele derulate în parteneriat cu Liceul Francez din Bucureşti. Critica de specialitate îl consideră „cel mai bun acordeonist de jazz al momentului”.

Grand Orchestra, un grup format din numeroși  instrumentiști din România dar și din străinătate. 

Alăturarea şi armonizarea unor artiştilor îşi găsesc punctul comun în frumuseţea, în muzicalitatea şi în atmosfera creată de ritmurile jazz, înnobilate de dăruirea şi de valoarea celor care le transmit către public.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta și Librăria Șt.O.Iosif.

Preț bilet: 60 lei.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in iarna 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Centrul Cultural Reduta, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa intrați în atmosfera Crăciunului în acorduri de jazz.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart