Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 29, 2020

Cine-Concert Karpov not Kasparov, pe 1 august la Bastionul Țesătorilor

Bastionul Țesătorilor din Brașov redevine obiectiv cultural pentru iubitorii de artă.

Bastionul Țesătorilor din Brașov a fost construit în 1952 de către breasla țesătorilor, pe patru nivele, cu goluri de tragere, guri de păcură și cu două turnuri de strajă. Ce nu știau aceștia era că în iunie 2020, bastionul își va păstra structura și va servi ca până acum, oamenilor. Bastionul Țesătorilor s-a transformat în Bastionul Artiștilor și al iubitorilor de teatru, muzică și film. Proiectul s-a născut la inițiativa Muzeului Județean de Istorie Brașov împreună cu celelalte instituții culturale ale Brașovului. 

Sub sloganul ,,Dacă vă place arta, puteți să ne priviți de sus!”,  Bastionul Țesătorilor readuce etajele curții interioare în aria evenimentelor culturale, oferind spectatorilor posibilitatea să  urmărească reprezentațiile de muzică, teatru sau film de pe galeriile etajelor I și II ale fortificației istorice.

107759103_3064802716952191_5716918899285438743_n

Karpov not Kasparov invită iubitorii de muzică la Bastionul Artiștilor pe 1 august.

În ultimii 4 ani, duoul muzical Karpov not Kasparov, format din Eduard Gabia și Valeriu Borcoș, a fermecat melomanii și cinefilii cu concertele lor live și cine-concertele avangardiste. Sunetul muzicii lor este un amalgam de genuri muzicale: electronică, synth pop, new-wave, cu influențe jazz și folclorice, iar accentul optimist și dansabil aduce aminte de disco-ul anilor ‘80. 

Karpov not Kasparov s-au pregătit să bucure urechile brașovenilor, pe 1 august, o nouă coloană sonoră pentru filmul românesc Lache în Harem din 1927. Filmul mut Lache în harem este una dintre cele mai vechi producții ale cinematografiei românești.

Unde se găsesc biletele.

 Un mod special prin care se poate transforma ziua de sâmbătă este  prin pășirea pe tărâmul amintirilor cu o comedie românească interbelică adusă în timpurile noastre pe ritmuri electro-orientale, descoperită în Cine-concertul Karpov not Kasparov pe 1 august la Bastionul Artiștilor, între orele 21-22. Biletele se găsesc aici și sunt în valoare de 30 de lei.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2020 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invitam la Cine-concertul Karpov not Kasparov, la Bastionul Artiștilor pe 1 august.

Hotel-Coroana_Brasovului
De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart