Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 20, 2016

Concert Anatoly „Povestea Crăciunului” la Centrul Cultural Reduta

Cvintetul vocal ANATOLY al Centrului Cultural Reduta din Brașov vă invită vineri, 23 decembrie 2016, la „Anatoly, Povestea Crăciunului!”, un concert de excepție, cu numeroase surprize muzicale și un invitat cu totul special, Leon Magdan.

Cvintetul Anatoly

Tradiționalul concert de colinde „Povestea Crăciunului”, susținut de cvintetul „Anatoly”, va avea loc în Sala Reduta, în data de 23 decembrie, de la orele 17.00 și 19.30. Programul concertului va cuprinde colinde și cântece de Crăciun din repertoriul românesc și internațional, dar și numeroase surprize muzicale, în premieră.

V-am pregătit numeroase surprize muzicale, vom avea și un invitat cu totul special, pe LEON MAGDAN, dar cel mai important este că ne revedem, cântăm și, de ce nu, să îndrăznim să visăm la un Crăciun de poveste!,

transmit membrii grupului vocal.

 

Cvintetul „ANATOLY”
Cinci tineri cu voci de excepţie, pasiune, perseverenţă şi o mare de… sunete. Aceasta a fost combinaţia perfectă pentru ca un grup vocal aşa cum este „Anatoly” să cucerească definitiv publicul.
Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor I), Ciprian Cucu (tenor II), Ciprian Ţuţu (bariton) şi Marius Modiga (bas) cântă á capella, cântă cu acompaniament, lucrări preclasice, clasice şi romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice şi lucrări contemporane. Cântă orice pentru că talentul lor acceptă provocările de tot felul şi pentru că de mai bine de un deceniu aceasta este tot ceea ce fac.
Au susţinut concerte şi recitaluri în ţară, dar şi în Grecia, Franţa, Anglia, Ţara Galilor, Italia, Republica Moldova şi au înregistrat zece CD-uri cu lucrări din repertoriul românesc şi universal, evidenţiându-se cu o activitate concertistică intensă.

În cursul anului 2014, ANATOLY reuşeşte o triplă performanță: finalişti în emisiunea concurs „Românii au talent”; câştigători ai marelui premiu la Concursul Internațional Coral „A ruginit frunza din vii”, Chişinău-Republica Moldova şi câstigatori ai trofeului Festivalului cu acelaşi nume; vicecampioni europeni la prestigiosul Concurs Coral Internațional de la Tolosa-Spania, în finală ajungând doar 6 grupuri vocale de excepție.

Unul dintre albume, „Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur”, a fost nominalizat în 2006 la Premiile Academiei Române. Au susţinut concerte vocal simfonice alături de orchestre importante, aşa cum au fost Orchestra Filarmonicii din Roma, Orchestra Filarmonicii din Braşov, cea a Facultăţii de Muzică din Braşov, dar şi alături de Corala „Gheorghe Dima”, tot din Braşov.
Din 2005, grupul vocal „Anatoly” este membru în „Asociaţia Română de Cânt Coral”, în Asociaţia Culturală Internaţională „A Coeur Joie”, membru de onoare în Asociaţiunea Transilvăneană „ASTRA”, iar din 2008 fiinţează în cadrul Centrului Cultural „Reduta” din Braşov.

 

Preț bilet: 45 lei
Biletele se pot procura de la Librăria Șt. O. Iosif și Centrul Cultural Reduta, începând de joi, 15 decembrie 216. Informații și rezervări la telefon: 0744 368 736.

Sursa: Anatoly Official

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in iarna 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Centrul Cultural Reduta, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa visați la un Craciun de Poveste alaturi de cvintetul Anatoly.

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart