Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 11, 2016

Concert extraordinar al Corului Madrigal la Brașov

În data de 16 iulie 2016, Corul Naţional de Cameră Madrigal „Marin Constantin” vine la Brașov pentru a vă încânta cu un concert extraordinar, sub bagheta Annei Ungureanu. Reprezentația va avea loc la Catedrala Romano Catolică de pe Str. Mureșenilor, începând cu orele 20:30.

Corul Național de Cameră Madrigal este unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale profesioniste, este o emblemă vie a vieții muzicale românești și universale, cu o tradiție de peste 50 de ani în lume.

 

corul national de camera madrigal

 

Corul Madrigal a fost înființat în anul 1963 de către reputatul dirijor Marin Constantin, susținând peste 4100 de concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America și Asia. Este etalonul mondial al muzicii corale camerale, cu un repertoriu îndreptat către Renașterea europeană, creația bizantină și muzica contemporană românească și universală.
În anul 1992, după înregistrarea a peste 40 de discuri și promovarea artei la cele mai înalte nivele, corul aflat sub bagheta maestrului Marin Constantin a fost inclus pe lista valorilor patrimoniului imaterial al UNESCO.
Astăzi, Corul Național de Cameră Madrigal, la inițiativa dirijorului Ion Marin și sub conducerea artistică a dirijoarei Anna Ungureanu, promovează unul dintre cele mai vizionare programe românești de incluziune socială destinate copiilor, având la bază muzica, prin cântul coral: Proiectul National Cantus Mundi.

Biletele se pot achiziţiona online, de pe site-ul biletebrasov.ro, sau de la Librăria St.O. Iosif  sau Filarmonica Braşov. Există trei categorii de bilete, VIP – secţiunea din faţă a sălii (120 lei/bilet), categoria A – rândurile 5-11 (80 lei/bilet), sau categoria B – rândurile 12-22 (50 lei/bilet).

Evenimente in Brasov

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart