Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 6, 2016

Leontina Vaduva si Robert Nagy, Concert extraordinar de Anul Nou

Kamerata Kronstadt întâmpină 2016 cu un Concert extraordinar de Anul Nou, care se va desfășura miercuri, 6 ianuarie 2016, în două reprezentații, de la ora 18.00 și de la ora 20.00, la Sala Patria din Brașov.

Concert extraordinar de Anul Nou la Brasov

Concert extraordinar de Anul Nou la Brasov

Orchestra brașoveană, condusă de maestrul Cristian Oroșanu, îi va avea ca invitați speciali pe soprana Leontina Văduva și pe tenorul Robert Nagy. Programul serii va fi unul „spumos”, la ceas de sărbătoare, cu pagini celebre din repertoriul de operă, operetă și canțonete.

Leontina Văduva, cunoscută publicului meloman internațional ca o solistă de excepție, a dat viață marilor eroine ale operei. Soprana de origine română, fiica iubitei interprete de muzică populară Maria Ciobanu, a avut o ascensiune fulminantă, aclamată fiind la Royal Opera House, Covent Garden, Staatsoper din Viena, Metropolitan Opera New York, Opera din Paris etc. A primit numeroase distincții și premii de valoare, este Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres și Mare Ofițer al Ordinului Muzicii și Culturii.

Tenorul Robert Nagy deține un palmares impresionant de premii și distincții, fiind decorat pentru merite deosebite de Președinția României cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler. Interpretările sale de excepție au ridicat în picioare publicul din toată țara. Inceputul carierei internationale are loc in anul 1999 la “Wiener Staatsoper” si “Semperoper Dresden” in rolul Cantaretului Italian din Opera “Der Rosenkavalier” de R. Strauss. De atunci, vocea tenorului Robert Nagy a făcut senzație în toată Europa, fascinându-și de fiecare dată spectatorii cu rolurile interpretate.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.bilet.ro
sau fizic. Iata programul casieriilor:
Libraria OKIAN: Piata Sfatului, Str. Muresenilor, Nr.1 (la etaj)
Sala Patria
Agentiile TUI Travel Center, Piata Sfatului 18; Calea Bucuresti 79, Bl. S37, Ap.2 si in Coresi Mall.

Preţ bilete: 60 lei – 40 lei.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de Concertul extraordinar  sutinut de artisti de talie mondiala la Brasov.

 

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart