Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 14, 2015

Concert Leprous, Sphere și Randevous Point in Brașov

Grupul norvegian Leprous se întoarce în România cu un show exclusiv pentru promovarea celui mai nou album, The Congregation, în cadrul unui eveniment ce va avea loc în data de 22 octombrie 2015, în Club Rockstadt din Brașov. Invitați speciali, formațiile norvegiene Sphere și Rendezvous Point.

Leprous

Concert Leprous in club Rockstadt din Brasov

The Congregation este, cu siguranță, cel mai de succes album Leprous până în prezent, notat și considerat deopotrivă drept unul din cele mai bune albume de progresiv, lansat în ultimii ani. Cu patru albume lansate până în prezent, acest tânăr grup norvegian are toate șansele de a deveni un etalon al muzicii progresive europene.

Sphere – modern/djent metal – Norvegia. Un tî,ânăr grup norvegian axat pe partea tehnică, modernă a muzicii, lansat în vara lui 2012 cu obiectivul de a interpreta părți muzicale complexe, în încercarea de a oferi un concept muzical cât mai complet. Muzica poate fi usor caracterizată prin ritmurile poliritmice, gradul înalt de varietate, totul interpretat într-un mod cât mai atipic față de tradiționalul metal.

Rendezvous Point – progressive rock/metal – Norvegia. Este una din cele mai promițătoare trupe apărute în scena muzicală a Norvegiei și, totodată, cu o componență interesantă. Deși muzica trupei este deseori heavy și complexă, există întotdeauna o parte melodică oferită de una din cele mai incredibile voci ale Norvegiei.

Biletele pentru acest concert se vor găsi doar în seara evenimentului, la intrarea în club, la prețul de 40 de lei. Menționăm că acest concert va avea loc în noua locație a clubului Rockstadt, cea mai mare sală de concerte dedicată muzicii rock în România, cu o capacitate de 1000 de locuri.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială Rockstadt.

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, langa Piata Sfatului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de lansarea  celui mai de succes album Leprous.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart