Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 7, 2017

Concert VUNK la Brașov, în deschiderea Love Story Festival

Pe 10 februarie 2017, trupa VUNK va concerta la Kruhnen Musik Halle din Brasov, în deschiderea celei de-a treia ediții a LOVESTORY – Festivalul Filmelor de Dragoste.

Concertul susținut de trupa VUNK va avea loc vineri, 10 Februarie 2017, începând cu ora 20:00, la Kruhnen Musik Halle din Brașov (Strada Nicolae Titulescu, nr 2P).

 

Concert Vunk la Brasov - deschidere Love Story Festival

Timp de 14 ani, membrii formației -Victor, Alex, Nicu și Cornel – au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine Vunk. În 2009, după plecarea lui Alex Belciu și a lui Victor Cenușă, i se alătură trupei Bogdan Crucianu, urmat în 2010 de Gabi Maga. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu și Gabi Maga. Primul lor single a fost „La orice oră”, al cărui clip a marcat cu succes revenirea trupei sub un alt nume: motivul clipului a fost reprezentat de un ceas „bolnav”, inscripționat cu numele vechi al formației, care începe să funcționeze imediat ce i se face „transplantul de literă”. Acesta a fost urmat de „Dau alarma”, „Prima noapte”, „Artificii pe tavan” și „Lacrimi de coniac”.
În februarie 2010, Vunk a lansat albumul „Ca pe vremuri”, iar la finalul aceluiași an, campania „Vreau o țară ca afară”, o campanie socială demarată pentru a schimba România. La mai puțin de două săptămâni de la lansarea ei, campania a fost recompensată cu „Premiul de Excelență” la Gala 10 pentru România. Din 2010, Vunk este Ambasador Oficial al Organizaţiei Autism România. După ce anul 2011 le-a adus titlul de cea mai bună trupă pop-rock din România și o mulțime de premii pentru albumul „Ca pe vremuri”, băieții lansează în colaborare cu Antonia, piesa „Pleacă”, ce avea să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptămâni.

În noiembrie 2012, la Sala Polivalentă, a avut loc cel mai mare concert al trupei de până atunci. Profitând de prezența a peste 5000 fani, Vunk și-a lansat albumul „Nu scapă nimeni (fără emoții)”, promovat ulterior într-un turneu ce îi va fi dus pe membrii trupei în 12 orașe din țară. Primul lor show de la Polivalentă a adus pe scenă invitați importanți, precum: Andra, Smiley, Antonia, Eric Martin, Puya și Monica Anghel. Pentru prima dată în România, Vunk folosește brățări cu leduri colorate ce urmau să lumineze concomitent, pentru a crea efecte spectaculoase. Mecanismul brățărilor dăruite celor prezenți sub formă de fericire a fost utilizat și de către Coldplay.

În 2013, Vunk a lansat clipuri noi, precum: „Așa și”, „Doi somnambuli”, „Pierderea lor”, urmate de cel de-al doilea mare concert la Sala Polivalentă, premiat drept „Cel mai bun concert românesc”. În februarie 2014, Vunk lansează, împreună cu Andra, videoclipul piesei „Numai la doi”.

 

Bilete Concert VUNK – Kruhnen Musik Halle din Brașov

Biletele se pun in vanzare joi, 12 ianuarie la pretul de 60 de lei (in avans), respectiv 70 de lei pentru biletele achizitionate in seara evenimentului, la intrarea in club. Biletele pot fi achizitionate de la barul din Kruhnen Musik Halle, de luni pana sambata, dupa ora 17:00.

Rezervarea unei mese se face achitand 50 de lei de persoana (ce presupune exclusiv suma pentru consumatie la bar). Plata se poate face in avans, la bar, pana in ziua evenimentului.

Consultați programul Love Story Festival 2017 pe pagina organizatorului.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, 15 minute cu masina de Cinema One, in imediata apropiere a Bisericii Negre. Va invitam sa va sarbatoriti Luna lui Cupidon la Brasov !

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart