Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 21, 2014

Congresul Naţional de Salsa Braşov 2014

congresul-national-de-salsa-2014-la-brasov

Congresul National Salsa Braşov 2014

BRAŞOV, 23 – 26 ianuarie 2014, Congresul Naţional de Salsa îşi deschide porţile pentru a 8-a oară şi vă invită la întâlnirea anuală a dansatorilor de salsa din România. Evenimentul va avea loc la Hotel Aro Palace Braşov.

Vor fi 4 zile de party, 4 seri de show-uri, 2 zile de workshop-uri predate de cei mai buni instructori de salsa din România, un concert de excepţie cu formaţia Tumbaito (Bulgaria), concursuri cu premii şi multe alte surprize.

Aici poţi să iei pulsul salsei din România, să cunoşti dansatorii, performerii, instructorii şi DJ-ii din ţară. Vor fi peste 50 de şcoli de salsa din toate colţurile României, peste 2000 de salseros, peste 45 ore de workshop-uri sub îndrumarea celor mai buni instructori de salsa din România, concursul Jack&Jill pentru instructori, show-uri extraordinare susţinute de şcolile participante, concert live cu trupa TUMBAITO, seară de gală, party-uri animate de cei mai buni Dj.

Gazdele Congresului Naţional de Salsa Braşov 2014 sunt cei mai buni MC’s: Dragoş Balea – Salsa Galaxy, Romy Gurguiatu – Melodia Project şi Wilmark Rizzo Hernandez – Wilmark Dance Academy.

Vezi aici programul evenimentului şi Dress Code-ul potrivit pentru fiecare seară!

Imagini din concertul Tumbaito de la Congresul Naţional de Salsa Braşov 2012:

Vă aşteptăm cu mare drag la Hotel Coroana Brașovului***, alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului şi strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , ,

Lăsaţi un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Dată sosire:

Dată plecare:

×

Arrival date:

Departure date:

×

Arrival date:

Departure date:

×
În weekendul 14-16 august, pentru două nopți de cazare la Hotel Coroana Brașovului facem cinste cu 50% din prețul celei de-a doua nopți. Vă așteptăm la Brașov de Sf. Maria!
SWITCH THE LANGUAGE
Cart