Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

februarie 5, 2015

Cupa Mondială Feminină la sărituri cu schiurile

Cupa Mondială Feminină la sărituri cu schiurile

Cupa Mondială Feminină la sărituri cu schiurile Râşnov 2015
sursa foto: www.adevarul.ro

În perioada 7-8 februarie 2015 la Râşnov are loc Cupa Mondială Feminină la sărituri cu schiurile.

Pentru al doilea am consecutiv, la Centrul Sportiv de la Râşnov, sunt organizate două etape din cadrul Cupei Mondiale Feminine la sărituri cu schiurile. La baza sportivă de pe Valea Cărbunării din Râşnov sunt patru trambuline de sărituri cu schiurile, cea mai mare având 100 de metri.

Spectatorii le vor putea urmări live pe cele mai bune sportive din lume. Reprezentanta Germaniei, Carina Vogt, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, Rusia, Sara Takanashi şi Daniela Iraschko-Stolz sunt ocupantele podiumului mondial din acestui sezon.

România va fi reprezentată în această competiţie de Dana Haralambie în vârstă de 17 ani şi de Bianca Ştefănuţă, de 16 ani, pentru prima dată participantă la o competiție de Cupă Mondială.

La eveniment participă 39 de sportive din 12 ţări. Sportivele se vor duela în două etape, în runda finală urmând să ajungă cele mai bune 30 din prima etapă.

Intrarea publicului la ambele etape la Cupa Mondială Feminină la sărituri cu schiurile este liberă. Antrenamentele oficiale vor începe la ora 12.00, iar competiţia propriu-zisă la 13.30.

Datorită condițiilor meteo, care au dus la lipsa unui strat consistent de zăpadă, organizatorii transporta 400 de metri cubi de zăpadă, care a fost depozitată în pădure, pe trambuline, pentru desfășurarea în bune condiții a celor două etape de la Cupa Mondială Feminină la sărituri cu schiurile.

Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Privelişte de la Hotel Coroana Braşovului:
Biserica Sf Nicolae şi Tâmpa

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae şi Prima Şcoală Românească, la câteva minute plimbare de Piaţa Sfatului și Strada Republicii.

Vă aşteptăm cu drag la Braşov!

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart