Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 17, 2019

Cvintetul Anatoly colindă Brașovul în pragul Ajunului de Crăciun la teatrul Sică Alexandrescu

Cvintetul Anatoly bate la ușa teatrului Sică Alexandrescu din Brașov, în data de 23 decembrie la ora 19:00, cu cele mai frumoase colinde și cântece de iarnă în primă audiție.

În pragul Ajunului de Crăciun, teatrul se va umple cu invitați speciali și note muzicale care să încununeze sărbătorile de iarnă. Pe 23 decembrie, la ora 19:00, cvintetul anunță concertul “Fulgi de Colind” la Teatrul Sică Alexandrescu. Cvintetul Anatoly își va concentra pasiunea și talentul în colinde și cântece de Crăciun naționale și internationale, dedicate brașovenilor.

Cinci voci de excepție și-au alăturat talentul, pasiunea și perseverența în anul 2000 și au creat cvintetul vocal Anatoly. Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor I), Ciprian Cucu (tenor II), Ciprian Ţuţu (bariton) şi Marius Modiga (bas) au cucerit publicul de pretutindeni cu melodii acapella sau cu acompaniament, lucrări preclasice, clasice şi romantice, muzică religioasă, colinde, prelucrări folclorice şi lucrări contemporane, toate adaptate și interpretate în propriul lor stil. Cu pasiune pentru tot ceea ce înseamnă muzică, grupul vocal Anatoly se mulează pe orice stil muzical. Găsesc inspirație în grupurile vocale din spațiul american și vest-european și reinterpretează piese pentru a le oferi doza lor de autenticitate. 

De-a lungul timpului, cvintetul a întregistrat zece CD-uri cu lucrări din repertoriul românesc și universal, iar pe lângă creațiile pe care le-au lansat, aceștia s-au remarcat și în competiții și concursuri naționale și internaționale, printre care se pot menționa: prestigiosul Concurs Coral Internațional de la Tolosa-Spania, la care au câștigat titlul de vicecampioni europeni, marele premiu la Concursul Internațional Coral „A ruginit frunza din vii”, Chişinău-Republica Moldova (2014) și marele Premiu la Concursul Național de Muzică Corală Sacră “Cu noi este Dumnezeu”, Orăștie (2006).

concert anatoly fulgi de colind

Anatoly a înregistrat rezultate de excepție și în cardul concursului Românii au talent, unde membrii grupului vocal au reușit să se claseze printre finaliști.

Prețul biletelor la concertul „Fulgi de colind” începe de la 50 de lei până la 70 de lei, iar acestea se pot achiziționa de la sala Patria, de la librăria Șt.O.Iosif și online de pe www.spectacolebrasov.ro.

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invitam sa va bucurati de cele mai frumoase cantece de Craciun alaturi de cvintetul vocal Anatoly.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart