Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 11, 2015

Deschidere oficiala Dirtpark PlayGround la Brasov

Sâmbătă, 12 septembrie 2015, va avea loc la Brașov deschiderea oficială a noului și unicului dirtpark PlayGround, deschidere ce va fi marcată de trei concursuri: unul de dual, unul în pumptrack și unul de best trick, cu premii în valoare totală de 20000 lei

Ce este PlayGround? Viitorul loc de joacă favorit al tuturor celor care iubesc bicicleta, dar nu numai al lor, și utimul cadou făcut comunității de rideri din Brașov și din întreaga țară. Și mai este un vis vechi al echipei PlayBike, care, în sfârșit, s-a materializat.

Deschidere oficiala PlayGround Brasov - Hai sa te dai in noul Dirtpark!

Deschidere oficiala PlayGround Brasov – Hai sa te dai in noul Dirtpark!

”Ce ne așteaptă în PlayGround? Aici e aici! Avem un pumptrack mare și un pumptrack mic, pentru copii, un traseu de dual, o linie medie de dirtjumping și una mare, în construcție, o zonă vastă dedicată trialului și niște construcții speciale pentru street workout. Cu alte cuvinte, PlayGround chiar este pentru toată lumea! Și știți ce mai este PlayGround? PlayGround este GRATUIT! Doritorii trebuie doar să completeze o declarație de răspundere și să ne lase datele lor de contact. Minorii trebuie să aibă acordul scris al părinților. De ce? Fiindcă dorim să ne protejăm cadoul oferit comunității, iar acesta vine la pachet cu un regulament care trebuie respectat, așa cum este civilizat pe peste tot.”, anunță organizatorii.

”Încă un lucru important: PlayGround are NOCTURNĂ! Am preferat să amânăm cu câteva săptămâni finisarea liniei mari pentru dirtjumping și să ne concentrăm pe nocturnă, astfel încât să putem ține finalele concursurilor de la deschidere pe înserat, dar la lumină. PlayGround este mai mult ca sigur singurul dirtpark iluminat din această parte a Europei.”- au mai declarat membrii echipei PlayBike.

Localizare: PlayGround se află aproape de Centrul Civic al Brașovului, în spatele Gării Centrale, în vecinătatea noului Patinoar Olimpic, chiar lângă Coresi Business Center. Dacă tot ajungeți la Coresi Mall, ar fi bine să știți că veți găsi acolo un amplu areal unde puteți face sport, dotat cu piste pentru biciclete, terenuri de fotbal, handbal și baschet, mese de ping-pong, elemente pentru exerciții fizice și chiar și un skatepark din beton.

Pentru detalii legate de program și înscrieri la concurs, vizitați pagina oficială web sau pagina de Facebook Dirtpark PlayGround.

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

 

Cazare in Brasov

Vă așteptăm cu mare drag în vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat în Piata Unirii, este locația perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la câteva minute plimbare de Piata SfatuluiBiserica Neagra și la aproximativ 15 minute cu mașina de Coressi Mall. Vă invităm să vă bucurați de aer curat și de singurul dirtpark cu nocturnă din Europa!

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart