Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 19, 2018

Deschiderea oficială a sezonului de iarnă 2018-2019 în Poiana Brașov

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Sâmbătă, 23 decembrie 2018, este deschiderea sezonului de iarnă în Poiana Brașov.

Deschiderea sezonului de iarna Poiana Brasov 2018De la mic la mare, turiștii sunt așteptați pe 23 decembrie 2018 la baza Pârtiei Bradu din Poiana Brașov pentru a lua parte la deschiderea oficială a sezonului de iarnă 2018. Ca în fiecare an, sezonul se va deschide cu o mega-petrecere, care va încinge atmosfera de pe pârtie.

Pentru cei care încă nu fac parte din familia iubitorilor sporturilor de iarnă, organizatorii au venit cu propuneri de lecții gratuite. Nu e nevoie decât de puțin curaj. Ana Hotels ski school, Alpin ski academy, Teleferic ski school și Royal Compass sunt școlile de schi care vă așteapă pe 23 decembrie la baza Pârtiei Bradu pentru înscrieri la lecțiile gratuite, între orele 12:00-13:30 și 15:00-16:30. Nu uitați însă că echipamentul și skipass-ul nu sunt incluse în lecțiile gratuite.

Cei mici se vor distra alături de trupa PAM PAM. Pia, Vio, Kito, Pampam pinguinul și ursulețul panda Bum Bum ne vor arăta cât de frumoasă este viața celor mici. Vor dansa și se vor distra în zăpadă la o întâlnire de neuitat între orele 12:00-13:00.

Pe pârtie va fi prezent și Dj Stanciu, care va încălzi atmosfera cu muzică antrenantă, gata să facă pe toată lumea să danseze și să se bucure de atmosfera din Poiana Brașov.

Organizatorii au pregătit încă o surpriză: școlile de schi/snowboard, Jandarmeria Montană și Salvamontul vor lumina stratul generos de zăpadă deja depus pe pârtie. Aceștia vor coborî pârtia cu lasere în mâini pentru a împodobi pârtia cu lumini festive de Crăciun, într-un laser show de poveste, începând cu ora 17:00.

partia bradu poiana brasov

Surse: https://adevarul.ro, https://www.facebook.com

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Vă invităm să intrati alaturi de noi in atmosfera de iarna, care se va deschide oficial la Poiana Brasov.

Evenimente in Brasov , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart