Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 13, 2015

Dino Parc Rasnov si-a deschis portile!

O noua atractie va asteapta in judetul Brasov!

 

Incepand din 12 iunie 2015, parcul cu dinozauri Dino Parc Rasnov, cel mai mare din Sud-Estul Europei, va asteapta cu 45 minunate exemplare in marime naturala, atestate stiintific, cel mai mare avand 22,4 metri lungime si 20 metri inaltime, iar cel mai mic, numai 30 centimetri.

Dino Parc Rasnov este o zona de agrement cu o suprafata totala de 1,4 hectare, care, in afara de dinozauri, va va incanta si cu un cinematograf, tiroliene si casute in copaci.

Copiii se vor putea bucura de diverse activitati, cum ar fi sculptura, desen, pictura, se vor putea catara pe traseele special amenajate, vor vedea un vulcan fumegand, la baza caruia este simulat un cutremur.

In plus,  in incinta centrului de receptie sunt amenajate terase, locuri de joaca, magazine de suveniruri si cinematograful, unde ruleaza filme documentare si noutati din domeniu.

Un ultim element de surpriza pentru vizitatorii Dino Parc Rasnov este dinozaurul Bondoc, cel mai vechi si complet schelet gasit pe teritoriul tarii noastre, alaturi de care este expus un exemplar asemanator din Germania.

Parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi, în intervalul 09.30 – 20.00.

Preţ bilet valabil 2015:

28 de lei pentru un adult

22 de lei pentru copii.

Gratuit pentru copiii cu vârsta sub 3 ani.

 

Cazare in Brasov

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la cateva minute plimbare de Casa SfatuluiBiserica Neagra si la numai 25 minute cu masina de Dino Parc Rasnov .Va invitam sa va bucurati de aer curat si de aventura.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart