Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

aprilie 12, 2016

Doc and Roll 2016 – Festivalul filmelor documentare de muzica

Cea de-a treia editie a Festivalului Doc and Roll ne ofera sapte zile de documentare muzicale, filme biografice si concerte tematice, gazduite de Cinemateca Patria si Clubul Rockstadt in perioada 11-17 aprilie 2016.

 

Doc and Roll 2016

 

Tema principla a celei de a treia editii este Clubul 27, „clubul damnat” al muzicienilor geniali care au murit la 27 de ani. Documentare si filme biografice despre ei, legenda, mit si mostenire artistica: Robert Johnson, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse vor fi prezenti si omagiati pe ecran la Cinemateca Patria si sonor la Rockstadt, clubul oficial al festivalului. Aici vor canta blues artistii locali de la Fernet Blues Company si clujenii de la Luna Amara.

De asemenea, vor fi omagiati si unii giganti disparuti recent, Lemmy de la Motorhead, cu un concert al trupei tribut Motorace din Bulgaria, si David Bowie, un extraterestru muzical.  Sambata este o zi speciala, ziua Pink Floyd, cu filmele „The Wall”, varianta live a lui Roger Waters si un concert cu excelenta trupa tribut, Speak Floyd. Scena romaneasca va fi cu acoperita de un eveniment inedit, documentarul Balta Alba, premiera intr-un festival, in prezenta regizorului Silviu Munteanu, un film despre generatiile de muzicieni crescute in cartierul bucurestean, urmat de un concert cu unul din exponentii sai, Partizan Acustic.

Preț abonament festival: 90 lei. Abonamentul include intrarea la toate concertele de la Rockstadt, și la toate filmele de la Cinemateca Patria. Abonamentele se pot achiziționa de la Cinemateca Patria și de la Club Rockstad începând de joi, 7 aprilie 2016.

Biletele pentru filmele care rulează la cinematecă se pot achiziționa doar de la Cinemateca Patria. Rezervări: www.cinematecapatria.ro

Pentru programul complet al festivalului, consultati pagina oficiala Doc and Roll si pagina Facebook a evenimentului.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag si in 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 15 minute plimbare de Cinemateca Patria, in imediata apropiere a Str. Republicii. Va invitam sa vizionati documentare muzicale, filme biografice si concerte tematice, ce omagiaza gigantii disparuti ai muzicii rock.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart