Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

august 15, 2018

Află ce surprize te așteaptă la AMURAL A4

În perioada 23-26 august 2018 va avea loc la Brașov a patra ediție a AMURAL Festival Vizual, intitulată sugestiv AMURAL A4.

Amural a4 Brasov 2018

„AMURAL – la intersecția dintre vară și toamnă, la intersecția dintre oraș și pădure, la intersecția dintre medieval și digital, la intersecția dintre experiență și experiment, la intersecția dintre văz și emoție.”

Timp de 4 zile întreaga zonă După Ziduri, cu pădurea și monumentele sale medievale, devine „caietul de schițe” a peste 100 de artiști din întreaga lume. Tema acestei ediții – foaia A4 și infinitele posibilități pe care aceasta le oferă, în cadrul festivalului AMURAL A4.

Recunoscut drept festivalul cu cele mai multe proiecții video simultane, AMURAL plusează în acest an și cu o listă impresionantă de show-uri audio-aideo, care vor stimula simțurile spectatorilor.

Tema ediției din acest an este foaia a4, foaia pe care au fost notate primele idei pentru festival, foaia care a devenit elementul principal al festivalului. Această pagină albă care este scrisă cu fiecare ediție de festival și cu fiecare gest inspirat de AMURAL vine încărcată de dragoste, creativitate, curaj.

Ceea ce va face însă festivalul viu și sănătos sunt instalațiile de artă aflate peste tot în calea vizitatorilor. Fie că vorbim de InDialog (FRA) cu senzori ai undelor cerebrale, de construcțiile ușoare ale lui Markus Puhlmann (GER), de obiectele repetitive ale lui Martin Balint sau arhitecții de frumos RIZI sau Trip, acest creații dau dimensiune AMURAL prin ideile și forma lor.

AMURAL A4 va fi prezent pe aleea După Ziduri, Zidul cetății, Turnul Alb, Turnul Negru Bastionul Graft, aducând arta contemporană în locurile încărcate de istorie ale Brașovului,

Tot ca o instalație de artă poate fi privit și CinemaTURNgraful de lângă Turnul Alb unde vor rula filme și animații de și despre artă.

Numărul artiștilor care ne vor acapara atenția la AMURAL A4 depășește 100 iar numărul proiecțiilor și instalațiilor va fi record. Spectacolele audio-video vor schimba felul în care sunt consumate concertele. Lucrările ne vor pune pe gânduri. Totul va fi o sărbătoare vizuală jucăușă și inteligentă în același timp.

Lăsați schițele să devină realitate!

Haideți sa vedem împreună cum zidurile și pădurile Brașovului se transformă iar în galerii și scene pentru lucrări vizuale, digitale, interdisciplinare și orice accesează mintea și sufletul prin intermediul văzului.

Cei interesați de acest festival plin de energie, care stimulează simțurile în cele mai neobișnuite feluri, pot găsi bilete și abonamente aici.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și despre program, puteți urmări pagina organizatorilor.

Surse: amural.ro, vimeo.com, bilete.ro, romaniapozitiva.ro, ghidlocal.com

 

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului Brasov

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la doar 10 minute de plimbare pana Dupa Ziduri, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va stimulati simturile impreuna cu noi in cele mai inedite moduri in cadrul festivalului AMURAL A4.

 

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart