Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 19, 2016

Festivalul de Carte și Muzică Libris, la cea de-a V-a ediție

În perioada 21-24 iulie 2016, Piața Sfatului va redeveni un spațiu dedicat cărții și al muzicii. Aleea Cărții ne invită să celebrăm cultura în aer liber și în această vară, la cea de-a cincea ediție a Festivalului De Carte și Muzică de la Brașov.

Festivalul de Carte și Muzică Libris Brașov este o manifestare culturală care reunește, în aer liber, în atmosfera istorică din Piața Sfatului, cele mai importante edituri și case de discuri din țară, pe o alee plină de imaginație și cântec.

Cele mai mari edituri și case de discuri vor fi prezente în centrul vechi al Brașovului cu o ofertă bogată și variată, cu cărți potrivite pentru evadări în ficțiune și CD-uri menite să vă înfrumusețeze viața prin muzică. Pe lângă lansările de carte și întâlnirile cu scriitori, ca de fiecare dată după-amiezele vor fi animate de artiști cunoscuți pe plan local și național prin recitalurile muzicale care vor răsuna până târziu pe Aleea Cărții.

 

 

Dintre invitatii editiei din 2016 ii amintim pe: Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Silvan Stancel, Grup Folk Om Bun Trupa Coco, Gentiana, Zuralia, Mihaela si Ciprian Istrate, Dumitru Dobrican, Sergiu Cipariu, Ansamblul Dantausii din Grosi, Ansamblul Sipot Ardelean, Ansamblul Junii Cristianului  etc.

Aleea Cărții este deschisă pe toată durata festivalului între orele 10 și 22. Programul complet al Festivalului de Carte si Muzica 2016 îl puteți consulta aici.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Pietei Sfatului, Str. Republicii și Bisericii Negre. Va invitam sa va bucurati de aer curat, de munte si de o portie generoasa de cultura, pe Aleea Cărții!

Evenimente in Brasov

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart