Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 18, 2014

fEstivalul de cArte și muzică 2014

festivalul de carte si muzica brasov 2014

fEstivalul de cArte și muzică Brașov 2014
foto: Libris Brașov

Carte și muzică la Brașov

Între 17 și 20 iulie 2014 la Brașov are loc fEstivalul de cArte și muzică. Festivalul, ajuns la cea de-a treia ediție, vine în întâmpinarea dorințelor estivale de evadare și pregătește aventuri pe tărâmul imaginației și al armoniilor muzicale, întâlniri cu interpreți cunoscuți și artiști din România și din străinătate.

În toiul verii calendaristice vă invităm la Brașov pe Aleea Cărții din Piața Sfatului!

Iubitorii de carte și muzică vor găsi peste 30 de standuri cu lucrări din diverse domenii. fEstivalul de cArte și muzică organizat de Asociaţia Libris Cultural în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean Braşov, a devenit un reper cultural tradiţional al lunii iulie, unde atmosfera istorică din Piaţa Sfatului se întâlneşte cu spiritul verii, cu imaginaţia şi buna dispoziţie.

Ca element inedit la ediţia din acest an, Asociaţia Culturală „Libris Braşov” a invitat zece tineri, participanţi la tabăra de chitară Acustic Live Music Camp, care îi vor încânta pe cei care vor ajunge în Piaţa Sfatului din Brașov. Ziua de sâmbătă a fost dedicată folkului, iar cea de duminică muzicii populare. Astfel, pe scena fEstivalului de cArte şi muzică vor fi prezenţi: Alexandra Fits şi Guido van de Meent din Olanda, Daggu Project din Germania, Silvan Stâncel, Marius Baţu, Cvintetul Anatoly, Beladis, Maria Morelli, Hypnotique Violin Electric Band, Rodica Pop Seling, Maria Butilă, Ovidiu Purdea Someş, Daniel Rosalim, Rodica Stan, Ioana Bozga, Roxana şi Septimiu Pop.

Vezi aici programul de la fEstivalul de cArte și muzică Brașov 2014!

hotel coroana brasovului

Hotel Coroana Brașovului

Ploile răcoroase de vară au mai domolit canicula din luna lui cuptor, ceea ce face ca o excursie la Brașov să imbine perfect pofta de plimbare cu dorința a petrece timpul liber în natură.

Cazare în Brașov

Hotel Coroana Brașovului*** este alegerea perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la 10 minute plimbare de Piaţa Sfatului și strada Republicii.

Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart