Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iunie 29, 2016

Festivalul International de Film de Animatie Anim`est revine la Brasov

Un nou val de evenimente artistice va anima Brașovul în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Filmului de Animație Anim’est, în perioada 30 iunie – 3 iulie 2016, în Open Air Piața Sfatului și la Centrul Cultural Reduta.

Anul acesta organizatorii vor imbina imaginea și sunetul prin proiectarea celor mai noi și apreciate filme de animație pe plan internațional.

 animest 2016 brasov banner

Festivalul isi va deschide universul fantastic joi, 30 iunie, la ora 21.30, in Piata Sfatului, cu lungmetrajul Baiatul fantoma (Phantom Boy) 2015, o coproducție Franta-Belgia a studioului Folimage, fiind realizat de catre Jean-Loup Felicioli si Alain Gagnol, regizorii animatiei nominalizate la Oscar, A Cat in Paris.

Vor fi organizate ateliere de creație pentru copii și concerte de muzică live, susținute de trupele Orkid și RoadkillSoda. De asemenea, sunt pregatite si doua nopti de excepție, Creepy Animation Night si Animusic Night, dar si cele mai noi proiecte ale Animation Worksheep, primul atelier interanțional de animatie din Romania.

Un alt titlu important al acestei editii este Povestea printesei Kaguya (Kaguyahime no monogatari) 2013 care se bazeaza pe un scenariu inspirat din legenda ”Povestea tăietorului de bambus” a folclorului japonez, o animatie impresionanta, distinsa cu numeroase premii la festivalurile internationale, si nominalizata la Premiile Oscar in anul 2015.

In sectiunea Minimest, dedicata micilor cinefili, va rula Mune, gardianul Lunii (Mune, le gardien de la lune) 2015, animatia apreciata de copiii din intreaga lume. Filmul ii invita pe toti intr-o peripetie de neuitat, alaturi de Mune, un faun pus pe sotii, desemnat Gardianul Lunii: cel care aduce noaptea si ne vegheaza visele.

Programul complet al evenimentului il puteti accesa aici.

Accesul la proiectiile din Open Air Piata Sfatului este liber. Elevii, studentii si pensionarii se bucura de accesul gratuit si la evenimentele gazduite de Centrul Cultural Reduta, in baza prezentarii legitimatiilor specifice.

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Hotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu mare drag in vara 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Sf. Nicolae, a Pietei Sfatului si la o distanta de 5 minute cu masina de Centrul Cultural Reduta. Va invitam sa va bucurati de aer curat, de munte si de distractie animata cu Anim`est!

Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart