Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

iulie 15, 2015

Festivalul Musica Barcensis, editia a VI-a

Festivalul Musica Barcensis, editia cu numarul VI din 2015, continua cu 19 concerte de muzică sacră în 10 biserici fortificate din Brașov și împrejurimi. Va asteptam!

Festivalul Musica Barcensis Tara Barsei 2015

Festivalul Musica Barcensis Tara Barsei 2015

La fiecare sfârşit de săptămână din lunile iulie şi august sunteti invitati sa evadati din cotidian si sa ascultati concerte de muzică sacră într-un cadru ambiental aparte, unde vocile soliştilor şi instrumentele se îmbină într-o acustică remarcabilă, şi de a vizualiza totodată monumente istorice şi de patrimoniu naţional de o valoare deosebită.

Festivalul Musica Barcensis continua cu 19 concerte de muzică sacră în 10 biserici fortificate din Brașov și împrejurimi: Hălchiu, Cristian, Sânpetru, Râșnov, Bartolomeu, Prejmer, Ghimbav, Sf. Martin, Codlea și Hărman.

La ediţia din acest an vor participa solişti, coruri, orchestre şi formaţii de muzică de cameră, în total aproximativ 250 de muzicieni din ţară şi străinătate.

Acustica de excepţie din cadrul bisericilor evanghelice Sf. Bartolomeu şi Prejmer, monument UNESCO, le va transforma în polii centrali din seria reprezentaţiilor, găzduind câte 4, respectiv 5 concerte.

În viaţa culturală a Ţării Bârsei, ediţiile precedente ale Festivalului Musica Barcensis au reuşit să ofere publicului o alternativă la concertele tradiţionale riguroase, o ocazie de a se deconecta din cotidian, precum şi iniţierea unei noi culturi – aceea a experimentării patrimoniului cultural din împrejurimile rurale, atât vizual cât şi muzical.

Programul complet al Festivalului Musica Barcensis 2015 il puteti accesa aici.

Intrarea este libera.

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la cateva minute plimbare de Casa SfatuluiBiserica Sfintului Nicolae si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat,  de istorie si de valoarea deosebita a patrimoniului national.

 

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart