Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

ianuarie 29, 2020

Florin Piersic și Medeea Marinescu invită brașovenii la râsete copioase cu piesa de teatru “Străini în noapte”

Florin Piersic revine la Brașov în data de 11 februarie, pentru a interpreta în spectacolul “Străini în noapte”, un spectacol care promite să amuze brașovenii până la lacrimi.

Piesa “Străini în noapte”, regizată de maestrul Radu Beligan, este un spectacol care s-a remarcat de-a lungul timpului și pe care pasionații de teatru l-au numit unul dintre cele mai copioase. O capodoperă care scrie istorie de mai bine de zece ani readuce pe scenă actori care au conturat cultura teatrului românesc – Florin Piersic și Medeea Marinescu.
Beligan, inspirat dintr-o piesă franceză, adaptează povestea și o transpune într-o operă care surprinde prin răsturnările de situație, amuzament și suspans.

Piersic interpretează rolul lui Pierre, un director adjunct de vânzări, care rămâne câteva zile singur la Paris. După o noapte petrecută într-un bar, el este condus acasă de Julietta, o femeie blondă și atrăgătoare, interpretată de inconfundabila Medeea Marinescu. Julietta este foarte informată cu privire la Pierre, însă acesta nu o cunoaște deloc pe femeia misterioasă. Astfel, se declanșează intriga poveștii, iar idila dintre cei doi promite multe momente surprinzătoare și puncte de suspans. Cine este enigmatica domniță? O prostituată, cum îi spune inițial tânărului? Sau un reporter, cum afirmă mai apoi? Pierre este nemulțumit de situația sa și își dorește mai mult de la propria persoană, în timp ce Julietta este o femeie puternică, care obține tot ceea ce își propune. Caracterele opuse ale celor doi îi aduc pe același drum, iar secretele care se dezvăluie pe tot parcursul interacțiunii lor mențin suspansul.

straini in noapte florin piersic medeea marinescu

Piesa este o comedie romantică, cu multe răsturnări de situație și momente amuzante, care captivează de fiecare dată audiența. Florin Piersic profită de orice ocazie pentru a urca pe scenă, mărturisind că fiecare piesă interpretată și fiecare personaj pe care îl întruchipează îl fac să se simtă din nou tânăr. Rolul interpretat este unul care îi permite să ne captiveze cu talentul și pasiunea sa pentru teatru, un rol care întâmpină seducție, minciună, enigmă, suspans și râsete.

Piesa se va desfășura pe 11 februarie de la ora 19:00 la Teatrul Sică Alexandrescu. Biletele se găsesc pe spectacolebrasov.ro sau la Sala Patria, iar prețurile pornesc de la 80 de lei și pot ajunge până la 100 de lei.

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2020 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii, la doar 5 minute de plimbare pana la Poarta Schei. Va invitam sa va amuzati la una dintre cele mai spectaculoase piese ale teatrului romanesc, „Straini in noapte”.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart