Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 6, 2018

Găsiți cadouri inspirate la Targul de Crăciun de la Brașov

Dacă sunteți în căutare de cadouri, ornamente și decorațiuni speciale, lucrate cu suflet, le veți găsi în jurul bradului din Piața Sfatului, la Târgul de Crăciun de la Brașov.

Darurile speciale, lucrate manual, fiecare cu câte o poveste, pentru toți cei dragi. Asta vă așteaptă la fiecare Târg de Crăciun de la Brașov. Pentru ca sărbătorile de iarnă să fie cu adevărat magice, vă invităm să căutați cele mai frumoase cadouri lăsate de spiridușii Moșului la Brașov. Iată unde găsiți iarna aceasta obiecte unice, lucrate cu drag:

Târgul de Crăciun din Piața Sfatului

Targul de Craciun din Piata SfatuluiÎn perioada 1 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019, cele 39 de căsuțe pline de culoare din Piața Sfatului vor fi ticsite cu turtă dulce, jucării și alte lucruri căzute din sacul Moșului. Aduceți bucurie în sufletele celor dragi cu globuri făcute chiar de voi, șosete tricotate care să le țină de cald în iarna lungă și rece sau cu bijuterii originale, lucrate cu grijă de oameni pricepuți.

Ziua de Crăciun nu e completă fără o masă în familie, iar dacă nu aveți timp să pregătiți bunătățile pentru masa de Crăciun, găsiți tot ce vă doriți în Piața Sfatului: cozonaci, plăcinte, găluște cu prune, castane și mere coapte, gogoși, dulcețuri, zacuscă, șerbet, miere de albine, mezeluri și afumături de casă, brânzeturi și multe altele.

Târgul de Crăciun de la Centrul-Cultural Reduta

 

Targul de Craciun RedutaTimp de 3 zile, între 14 – 16 decembrie 2018, spiridușii lui Moș Crăciun vă așteaptă cu daruri unice la Reduta. Oferiți atenții simple, lucrate cu răbdare și grijă, din pietricele mici, care să mângâie sufletele celor care le primesc.

Găsiți aici globuri, decorațiuni și ornamente lucrate manual de artiști locali, care au pus pasiune în fiecare obiect lucrat, pentru ca fiecare să simtă și acasă atmosfera de sărbătoare a Crăciunului.

 

Târgul lui Moș Crăciun 🎅

 

Târgul lui Moș CrăciunPentru că e important să oferi cadouri din suflet, Spicy CuP găzduiește în perioada 17 – 23 decembrie 2018 Târgul lui Moș Crăciun. Aici veți găsi ceai bun și cafea specială, tăblițe cu mesaj, căni și cutii pentru ceai, bijuterii, turtă dulce, ciocolata de casă, vinuri, surprize parfumate și multe zâmbete calde.

Ajuta-ți-l pe Moș Crăciun să aducă daruri unice și inspirate, pentru toți cei mici și cei mari.

 

 

 

Surse: https://brasovmetropolitan.ro/, http://www.brasovultau.ro,

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii la doar 5 minute de plimbare pana la Piața Sfatului. Petreceți cele mai frumoase sărbători de iarnă la Brașov, alături de persoanele dragi.

Evenimente in Brasov , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart