Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 10, 2018

Grădina zoo Brașov trece la programul de iarnă 2018-2019

De la 1 octombrie 2018, grădina zoo Brașov a trecut la programul de iarnă.

Conducerea grădinii zoologice a modificat programul de vizitare al obiectivului turistic începând cu data de 1 octombrie. În ce constă această modificare? Animalele de la grădina zoo Brașov pot fi vizitate de acum între orele 09.00 și 18.00, de marți până dumincă. În zilele de luni, grădina este inchisă. Programul este cu 2 ore mai scurt decât cel de vară, care permitea publicului să admire vietățile până la ora 20:00.

Grădina zoo Brașov - program de iarnă

De asemenea, Zoo Brașov a anunțat încă de pe acum că în perioada sărbătorilor de iarnă, vizitatorii sunt așteptați în același interval orar 09:00 – 18:00.

Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 17:15.

Prețul biletelor

Copiii, elevii și studenții se bucură de reducere la zoo Brașov, unde plătesc doar 5 lei pe biletul de intrare. Pentru adulți, prețul unui bilet este de 13 lei.

Conducerea grădinii zoologice oferă reduceri și pentru grupurile organizate de minim 10 persoane. Astfel, grupurile de copii plătesc bilete în valoare de 4 lei pentru fiecare. În același timp, grupurile de adulți beneficiază de o reducere de 3 lei pentru fiecare bilet, adică plătind doar 10 lei pentru a vizita animalele sălbatice.

Grădina zoo Brașov - program de iarnăCopiii cu vârsta până la 2 ani beneficiază de intrare gratuită.

Pentru a se bucura de reducerile aplicate biletelor, elevii și studenții trebuie să prezinte la intrare carnetele de elev, respectiv legitimațiile de student, vizate pentru anul curent, iar pensionarii trebuie să prezinte un talon de pensie.

Surse: https://www.lazoo.ro

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam să vizitați vietățile de la Gradina Zoo din Brasov, una dintre cele mai frumoase grădini zoologice din Romania.

 

Informatii turistice , , , , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart