Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 25, 2018

Halloween de groază la Brașov, în inima Transilvaniei

Ca în fiecare an, în noaptea de Halloween, sărbătorită la data de 31 octombrie , spirite rele, fantome și vampiri, toate se adună la Brașov, să petreacă în inima Transilvaniei.

Dacă în urmă cu sute de ani, oamenii apelau la diverse ritualuri pentru a se proteja de spirite în noaptea de Halloween, acum această sărbătoare este un moment de petrecere.

Halloween Brasov-2018Brașovul este locul perfect pentru cei care își doresc un Halloween cu adevărat înfricoșător, un loc în care pot merge la colindat cu toții, de la mic la mare. Printre dovleci și pânze de păianjen, toți cei ce vor fi la Brașov de Halloween vor avea parte de o noapte de groază.

Ca să nu rămâneți pradă spiritelor întunecate ale nopții, luați-vă costumele și haideți să vedeți ce puteți face în orașul de sub Tâmpa atunci când spiritele morților vizitează lumea celor vii.

Se anunță petreceri cu costume și ateliere de sculptat dovleci pentru copii

Oaki Club îi invită pe toți cei mici, miercuri, 24.10.2018, ora 18:00 la Halloween Party, unde pot participa la Exatlonul Vrăjitoarelor și al Piraților Zombie. Aici vor găsi vată pe băț și atelier de dovleci, iar intrarea este de doar 35 lei/copil. Rezervările se pot face la numerele de telefon 0732007028 sau 0371131828.

Superland, cel mai mare loc de joacă din România, organizează evenimentul „Halloween Party”, în perioada 26-28 octombrie 2018. Cavalerul Noby a pregătit o super petrecere, concurs de costume, concurs de sculptat dovleci și Treasure Hunt cu Jack Sparrow.
La deschiderea „Halloween Party” vor fi prezenți: Mascota Noby, oamenii pe picioroange, Jack Sparrow, Spiderman, Batman, Garfield, Maleficent, Hansel și Gretel.
Așadar, toți copiii sunt așteptați la cea mai frumoasă petrecere de Halloween unde se pot bucura de multe premii, iar intrarea este gratuită.

De asemenea, Atelier de creație artistică by Corina Baroianu dă frâu liber imaginației celor mici, oferindu-le acestora un atelier de pictură. Copiii sunt invitați pe 27 octombrie 2018, începând cu ora 10:00 să decoreze cele mai frumoase măști de Halloween, pe strada Dobrogea, nr 9. Prețul unui bilet este de 50 lei și toate materialele necesare sunt incluse în preț. Rezervările se fac la numărul 0770810642.

Adulții vor decora măști și vor face competiții de zacuscă

Tot la Atelier de creație artistica by Corina Baroianu sunt așteptați și cei mari, pe 27 octombrie începând cu ora 18:00 pentru a-și crea propria mască de Halloween, pe care o pot porta la colindat. Aici vor fi întâmpinați cu multe surprize și vor putea degusta „degețele” din partea casei. Prețul este tot de 50 lei, ca și pentru copii, iar rezervările se pot face pe pagina de facebook a atelierului sau la numărul de telefon: 0770810642.

Chef Gabriel Mocanu și Chef Bogdan Vandici invită, pe 31 octombrie, toți colindătorii la  Twilight Dinner, o experienta culinară la lumina lumânării care să vă încânte și să vă descânte papilele gustative în noaptea de Halloween, în compania celor mai fancy vampiri și spirite. Meniul rămâne încă o surpriză, prețul de participare fiind de 300 lei. Rezerva-ți-vă locul la numărul de telefon 0736 523 601, pregăti-ți-vă costumul și haideți să bântuiți la Vino e Sapori – Restaurant cu specific italian, în cea mai înfricoșătoare seară din an.

O competiție specială de zacuscă va avea loc pe 27 octombrie, de la 7 seara, la Ora0 cu ocazia Halloween-ului. Miros de vinete coapte și ardei într-o atmosferă caldă și placută. Concurenții își vor înscrie zacusca în concurs printr-un mesaj privat către Ora0, în care își vor anunța participarea. Tot atunci va avea loc și un concurs pentru pregătirea celui mai delicios Bloody Mary.

🎃 Boo-Hoo-Hoo 🎃 Trick or treat?

 

 

Cazare in BrasovHotel Coroana Brasovului

Va asteptam cu drag in 2018 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Vă invităm să petreceți alături de noi un Halloween de groază în inima Transilvaniei.

 

Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart