Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

octombrie 25, 2016

Halloween de groază la Castelul Bran

În noaptea din 29 octombrie 2016, Castelul Bran vă invită la o petrecere „de groază”, cu vin roșu, votcă neagră, bomboane, iele, dovleci, lilieci, muzică, film. Și cortul din Parcul Regal, unde va avea loc „Halloween After Party”.

castelul-bran

Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween, îl va cunoaște,  între zidurile reci şi întunecoase ale clădirii medievale, pe Vlad Țepeș de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colțișor al impunătorului său edificiu.

Vizita va fi mai suportabilă în compania unui pahar de vin roșu sau a unuia de votcă neagră. Și pentru că programul începe la ora 19.00, copiii sunt bine-veniți pentru a primi dulciuri. Accesul minorilor la ”Halloween After Party” nu este permis.

 

Contele Dracula promite să fie gazdă bună și cuminte, vă va spune povești până puțin după miezul nopții, la ora 00.30 fiind permis accesul ultimilor vizitatori. Altfel, va face ceea ce știe el mai bine, va fi nemilos la ”Halloween After Party”, care are loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran. Petrecerea va începe la ora 21.30 și se va încheia la ivirea zorilor, când nemuritorii sunt nevoiți să se retragă în cotloanele reci și întunecoase ale castelului, pentru odihnă,

au declarat organizatorii.

Dacă nu veți putea participa la turul sau petrecerea Halloween de groază la Castelul Bran, dar îl veți vizita înainte de începerea petrecerii, puteți intra în atmosfera specifică achiziționând produse personalizate de la ”Colțul Vrăjitoarelor”. Organizatorii spun că mătura, ca mijloc de transport, e la mare căutare!

Se vor pune în vânzare mai multe categorii de bilete, care se vor achiziționa în seara respectivă, de la casierie: 50 lei – acces în Castel, tur nocturn cu Vlad Țepeș, jocul Contelui Dracula, vin roșu, votcă neagră, dulciuri, jocul ielelor etc și, respectiv, 150 lei doar pentru adulți – tur nocturn cu Vlad Țepeș, jocul Contelui Dracula și petrecere la cort ”Halloween After Party”.

Mai multe detalii, cei interesaţi pot obţine la 0268.237.700 sau la office@bran-castle.com şi www.facebook.com/BranCastleOfficial

Halloween (o abreviere pentru „All Hallows’ Evening”) este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie.

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi-300x212

Cazare în Brașov

Va asteptam cu mare drag in vara 2016 la Brasov!

Hotel Coroana Brașovului***, situat in Piata Unirii, este locația perfectă de cazare în centrul vechi al Brașovului, la câteva minute plimbare de Casa SfatuluiBiserica Neagră și la o distanță de numai 25 minute cu mașina de Bran .Vă invităm la o întâlnire tete a tete cu Contele Dracula, la „Halloween de groaza la Castelul Bran”.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart