Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

martie 14, 2017

Holograf, spectacol extraordinar la Brașov

Holograf, printre cele mai iubite trupe din România, va concerta în perioada martie-aprilie 2017 în mai multe oraşe din ţară. Spectacolul „Vedere la Costinești” este programat pentru data de 31 martie, ora 20:00, la Sala Sporturilor din Brașov.

Înființată în anul 1978, Holograf este una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, lansând de-a lungul carierei numeroase hituri, precum: „Banii vorbesc”, „Ți-am dat un inel”, „Primăvara începe cu tine”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Cât de departe” sau -cel mai nou „Deschide-mi inima”

După 39 de ani de carieră, trupa Holograf ne propune, prin spectacolul „Vedere de la Costinești”, de pe 31 martie 2017, ora 20.00, de la Sala Sporturilor Brașov, o incursiune muzicală în lumea cea fericită a primelor iubiri, a vacanțelor de vară la mare, a weekend-urilor rebele cu iz de rock și nopți fără sfârșit, pline de poezie și romantism incurabil și inconfundabil, marca Holograf.

Concert Holograf Brasov 31 martie 2017, Sala Sporturilor

Concert Holograf Brasov 31 martie 2017, Sala Sporturilor

Astfel, timp de două ore, vom călători prin toate etapele și influențele muzicii Holograf și ne vom lăsa cuprinși de nostalgia unor metafore inedite din hituri memorabile precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Umbre pe cer”, „Dincolo de nori”, „Cât de departe”, „Nu mai e timp” etc.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămâne mereu în trend, publicul lor bucurându-se în aceeași măsură atât de melodiile de început ca „Singurătatea astronautului YX57” sau de rock-ul rebel din „Banii vorbesc” si „Știu cine sunt”, dar și de emoția unor melodii ca „N-am iubit pe nimeni”, „Ți-am dat un inel” sau „Deschide-mi inima”.

De aproape 4 decenii, muzica Holograf a devenit nelipsită în playlist-urile radio, la petrecerile publice și private. Cu o discografie impresionantă –  18 albume și peste 40 hituri – Holograf ocupă în continuare un loc fruntaș la categoria trupelor românești pop-rock  de calitate.

Membrii componenți ai trupei Holograf sunt: Dan Bittman — voce, Edi Petroșel — tobe, Tino Furtună — claviaturi, Iulian Vrabete — bas,
Romeo Dediu — chitară.

Bilete

Biletele se găsesc la sala de bilete a sălii de spectacol şi online pe startickets.ro, bilete.ro şi blt.ro

 

 

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Hotel-Coroana-Brasovului-cazare-in-centrul-vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag si in 2017 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre, la 10 minute cu masina de Sala Sporturilor. Va invitam să cantati impreuna cu Holograf!

 

Evenimente in Brasov , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart