Vacanța copiilor! Hai la joacă în zăpadă!
Vacanța copiilor! Hai la joacă în zăpadă! Între 29 ianuarie – 7 februarie vă oferim camera dublă la tariful special de 55 de euro (mic dejun inclus) REZERVĂ ACUM
Vacanța copiilor! Hai la joacă în zăpadă! Între 29 ianuarie – 7 februarie vă oferim camera dublă la tariful special de 55 de euro (mic dejun inclus) REZERVĂ ACUM
Deși momentul aprinderii bradului a fost ținut secret anul acesta, luminile din centrul Brașovului au fost aprinse și împodobesc deja zonele istorice ale orașului.
Construită în secolul XIII, de către Herman von Salza, conducătorul ordinului cavalerilor de la acea perioadă, Biserica Sfântul Bartolomeu a fost cunoscută și sub denumirea Biserica celor trei orfane.
Mănăstirea Șinca Veche, aflată în Țara Veche a Făgărașului vă așteaptă să îi descoperiți secretele și să petreceți câteva momente de reculegere în inima pădurii.
Una dintre cele mai vechi fortificații din Romania, Cetatea Rupea este un obiectiv turistic care se află pe le lista multor turiști dornici să descopere istoria medievală.
Centrul Cultural Reduta invită publicul să ia parte la valorificarea obiceiurilor tradiționale în Piața Sfatului Brașov, la cea de-a V-a ediție a Festivalului Național de Obiceiuri Tradiționale Cununa.
Noaptea albă a Galeriilor va avea loc în perioada 2-4 octombrie, începând cu orele 18 și va da culoare locurilor uitate din Brașov, folosindu-se de toate formele artei contemporane. Când arta ne cheamă, nimeni nu doarme.
Brașovul se transformă în scenă pentru artiști cunoscuți ca byron & Muse Quartet, Compact, Cvartetul Gaudeamus, Spitalul de Urgență, dar și pentru pasionați la început de drum, susținuți să-și continue drumul în lumea actelor culturale.
Printr-un proiect plin de ambiție și dedicare, artiștii și comunitatea brașoveană, și-au propus să transforme Bastionul Țesătorilor, unul dintre turnurile vechii cetăți a Brașovului, într-un loc în care arta și cultura se trezesc la viață.