Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

mai 21, 2019

Iron Dragons Festival – pentru prima dată la Brașov în 2019

Prima ediție Iron Dragons Festival va aduce la Brașov în perioada 31 mai – 2 iunie 2019 un show aviatic de excepție, jocuri de lumini și muzică bună.

Iron Dragons Festival se va desfășura pe pista Aeroportului Brașov – la Ghimbav, și pe aerodromul Ghimbav. Organizatorii au ales să păstreze porțile deschise și intrarea liberă pentru ca toți pasionații și amatorii de show-uri aviatice, muzică bună și street food să se bucure de cele 3 zile magice de festival.

Pe durata festivalului, spectatorii se vor putea bucura de show-uri, salturi cu parașuta, plimbări cu baloanele cu aer cald și show-uri de lumini. În plus, organizatorii promit un trenuleț turistic, drone, site surveille și expoziții tematice.

Pentru că niciun festival nu e complet fără muzică, serile vor fi completate de reprezentații ale unor artiști români, dar și ale artiștilor de renume internațional. Unul dintre artiștii care vor fi prezenți anul acesta la Iron Dragons Festival este Hodor, actor și DJ, cunoscut în special pentru rolul din serialul Game of Thrones.

Program Iron Dragons Festival Brasov 2019

Iar pentru că oboseala apare chiar și atunci când te distrezi, cei prezenți la festival își vor putea recăpăta puterile într-o zonă de relaxare special amenajată, unde vor găsi standuri cu mâncare delicioasă și standuri unde vor putea degusta băuturi exclusive lansate pentru prima oară la noi în țară. Nici iubitorii de vinuri bune nu au fost lăsați mai prejos – pentru ei vor fi pregătite locuri în care pot degusta vinuri alese.

De ziua lor, pe 1 iunie, copiii prezenți la festival vor putea participa la campionate de fotbal și air soft.

Ultima zi a festivalului va marca sfârșitul primei ediții printr-un show aviatic de excepție al mult iubitului F16 și MIG 21 Lancer.

Surse: facebook.com, zilesinopti.ro, bizbrasov.ro

Cazare in Brasov

Va asteptam cu drag in 2019 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii fata in fata cu Biserica Sf Nicolae. Va invitam participati si sa va bucurati de prima editie a festivalului Iron Dragons, la Brasov.

Hotel-Coroana_Brasovului
Evenimente in Brasov , , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart