Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

decembrie 15, 2015

Johann Strauss Ensemble – Best of Vienna la Filarmonica Brașov

Îndragiții muzicieni austrieci se întorc în România pentru al unsprezecelea an consecutiv. Anul acesta, Johann Strauss Ensemble sub bagheta dirijorului Russell McGregor  ne vor încânta cu spectacolul  „Best of Vienna”, un concert extraordinar  de Crăciun, ce va fi prezentat publicului timp de zece zile, intr-un turneu ce va străbate zece orașe. În orașul de la poalele Tâmpei, spectacolul ”Best of Vienna” va fi găzduit de Filarmonica Brașov – Sala Patria în data de 19 decembrie 2015, cu începere de la orele 19 :00.

Johann Strauss Ensemble - Best of Vienna Brasov 2015

Johann Strauss Ensemble – Best of Vienna Brasov 2015

Concertele susținute în România au inclus întotdeauna numeroase lucrări în premieră, iar în acest an, unul festiv, mai mult ca sigur vom avea parte de numeroase surprize muzicale.

Orchestra Johann Strauss a fost fondată în anul 1985, cooptând unii dintre cei mai talentați muzicieni din Austria, multi dintre aceștia fiind de naționalități diferite dar cu toții colaborând cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg.

Atractia concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart. În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russell McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Johann Strauss Ensemble a cucerit an de an publicul din România prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picătură de umor,  elemente care stau la baza succesului internațional al acestei orchestre de muzicieni de prim rang, aplaudată cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele.

Toate recomandările și experiența concertelor precedente oferite de Johann Strauss Ensemble creează premisa unui spectacol deosebit, de care se vor bucura toți cei prezenți la acest eveniment aniversar.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Bilete ”Xerox”- vis-a-vis de Magazinul Star, Librăria ȘT.O.Iosif, Casa de bilete a Sălii Patria sau www.bilete.ro.

Pret/bilet:
Categoria 1: 150 lei
Categoria 2: 100 lei

 

 

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in iarna 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de concertul extraordinar ”Best of Vienna” sutinut de Orchestra Johann Strauss la Brasov.

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart