Piaţa Unirii, Braşov | Tel.+40-268-513866; +40-735-345663 | rezervari@coroana-brasovului.ro

septembrie 4, 2015

Kamerata Kronstadt, concert extraordinar in deschiderea Festivalului George Enescu

Kamerata Kronstadt va deschide cea de-a treia sa stagiune cu un concert extraordinar aflat sub egida prestigiosului Festival George Enescu.

Dirijor : Cristian Orosanu

Solist : Stefan Tarara  (laureat al sectiunii vioara, Concursul George Enescu 2014).

Kamerata Kronstadt

Kamerata Kronstadt, in deschiderea Festivalului George Enescu editia 2015

Kamerata Kronstadt este o nouă orchestră de cameră, tȃnară și dinamică, ce  a luat fiinţă la Braşov ȋn luna februarie 2014,  din dragoste și dăruire pentru muzică, dezvoltând un ambiţios proiect cultural, plin de energie și dragoste pentru public.

Sub bagheta maestrului Cristian Oroşanu, Kamerata Kronstadt a invitat publicul larg ȋn cadrul celor două stagiuni ale sale, la o serie de concerte – eveniment (unele dintre ele aflȃndu-se sub egida unor festivaluri ca Nuit des Instituts Culturel Européens, Festivalul Meridian, Festivalul Mozart, Festivalul Vacanțe Muzicale sau Musica Barcensis), avȃnd ca invitaţi soliști deosebiţi, precum violoniștii Alexandru Tomescu și Răzvan Stoica, pianistul Horia Mihail, violoncelistul Răzvan Suma.

Concertul Kamerata Kronstadt va avea loc duminică, 6 septembrie 2015, de la ora 19.00, la Sala PATRIA, Brasov și va avea ȋn program:

A. Corelli – Concerto grosso op.6, nr.3,O.
Respighi – Antiche danze ed arie: suite 3A.
Vivaldi – Anotimpurile.

Kamerata Kronstadt vă oferă posibilitatea achiziționării de bilete în sistem online, la prețul de 50 de lei, la următoarea adresă web: http://www.bilet.ro/event.php?id=5115
De asemenea, bilete mai sunt disponibile la Librăria „Șt.O. Iosif” (tel. 0268/477799), precum și la cele trei agenții de turism TUI Travel din Brașov (Piața Sfatului nr.18, Coresi Mall și Calea București nr.79 – vis-à-vis de ACR).

Hotel Coroana Brasovului

Hotel Coroana Brasovului – cazare in centrul vechi

 

Cazare in Brasov

Va asteptam cu mare drag in vara 2015 la Brasov!

Hotel Coroana Brasovului***, situat in Piata Unirii, este locatia perfecta de cazare in centrul vechi al Brasovului, la 10-15 minute plimbare de Sala Patria, in imediata apropiere a Bisericii Negre si Str. Republicii. Va invitam sa va bucurati de aer curat si de concertul extraordinar sustinut de Kamerata Kronstadt.

 

De vizitat in Brasov, Evenimente in Brasov , , , , ,

  Dată sosire:

  Dată plecare:

  ×

   Dată sosire:

   Dată plecare:

   ×

    Arrival date:

    Departure date:

    ×

     Arrival date:

     Departure date:

     ×
     SWITCH THE LANGUAGE
     Cart